Restaurant Fedet

Nordre Strandvej 35, 8240 Risskov 52 58 82 40

På Nordre Strandvej i Risskov, ikke langt fra vandet, ligger den hyggelige Restaurant Fedet. En dansk restaurant med elementer fra det franske køkken. Værtskabet er nærværende, her er hyggeligt, og stemningen er afslappet.

Julefrokost på Fedet:

Julefrokost ud af huset:

 

Maden hos Fedet

Jordnær dansk gourmet kalder Fedet sig selv, hvilket også passer ganske fint til maden i restauranten. Det er enkelt, hjemmelavet mad baseret på gode, lokale råvarer, som smager godt, der serveres på Fedet. Hver dag får de leveret friske råvarer til restauranten. 

 

Til frokost er frokostanretningen på menuen. Derudover er der smørrebrød, stjerneskud, tarteletter, æggekage, tatar og muslinger ad libitum samt pariserbøf. Til aften kan der bestilles foie gras terrine eller løgsuppe til forret og moules frites, flamberet peberbøf af oksemørbrad,  eller klassikeren boeuf sauté stroganoff med oksemørbrad. Der er også altid en vegetarret på menukortet.

 

Alle retter fra a la carte kan bestilles som takeaway både til frokost og aften.

 

Prisniveau

På Fedet serverer de pænt store retter, så ofte er en ret nok. Frokostanretningen koster 295 kr.. Ellers står frokostretterne i prislejet mellem 79 for et stykke smørrebrød til 225 kr. for wienerschnitzel. Aftenretterne starter ved 189 kr. for moules frites og går op til 335 kr. for peberbøffen. Det er helt fair priser for mad i denne kategori. Moules frites ad libitum koster 155 kr..

 

Stemningen hos Fedet

Der er en meget hjemlig og jordnær stemning på Fedet, og der er tid til hver en gæst. Bordene er med hvide duge og levende lys. Men der er intet snobbet over det. Stolene er komfortable, og der er god plads ved bordene. Personligt værtskab og opmærksomhed på gæsterne er i fokus. Restaurant Fedet er et sted, man føler sig hjemme. Om sommeren er de udendørs pladser et tilløbsstykke. Her er sol hele dagen.

 

Vin/drikke

Drikkevarer som øl og vin er der et pænt udvalg af. Vinpriserne er sympatiske, og Fedets motto er, at gode vine ikke behøver at koste så meget.

 

 

Senest opdateret: 22/09/2022 01:09