Restaurant Today

Viby Ringvej 5, 8260 Viby J 86 10 22 10

Restaurant Today ligger tæt på Viby Torv og over for Viby Centret. Det har den gjort i en del år. Today er en mellemøstlig restaurant, hvor omdrejningspunktet er en stor trækulsgrill. Stilen er meget lig de tyrkiske restauranter i Aarhus. Her er tale om en rigtig familierestaurant. Priserne er lave, og der er masser af plads. 

 

Maden hos Today

Det handler i høj grad om kød her. Grillet kød og noget tilbehør, som er meget ens i udtrykket. Men det er konceptet. Her er retter som; Ezogelin, tzatziki, hummus, Baba Ganoush, Urfa, kalvespyd. lammespyd, döner kebab, Iskender, Beyti, Lahmacun og Pider, durum ruller og videre i den dur. Det er velkendte udskæringer, de bruger. 

 

Tilbehøret til stort set alle hovedretterne er ris, grillet tomat, grillet peberfrugt, løg og en mikset salat. Fladbrød kommer der også til en del af retterne. Risene kan skiftes ud med pomfritter. Og der kan købes ekstra kød og pomfritter. Men generelt er portionerne store.

 

Her er også pizza, selvom det ikke umiddelbart passer ind i konceptet. Det samme med en halv grillkylling, friturestegte fiskefiletter og nuggets. Det tolker vi som om, de ønsker at have noget til børnene. Nogle vil nok mene, det er lidt malplaceret, når man har så velsmagende etniske retter. Men Today siger, de er en familierestaurant, så det forklarer vel udbuddet af de danske grillbar-retter.

 

Atmosfæren

Det er en stor restaurant, og der kan være en del gæster i den. Akustikken er okay, men selvfølgelig er der støj. Sådan er det. Lokalet er indrettet med inspiration fra Mellemøsten, men vi er jo i Viby i en relativ nyere bygning, så der er grænser for, hvor autentisk en indretning her kan være. Men man sidder godt, og betjeningen er sød og rar. Maden kommer bare på bordet, så man skal have styr på, hvad man har bestilt. Men det er en del af charmen. 

 

Restaurant Today er et sted, hvor alle typer gæster kommer. Høj som lav og alle er velkomne, uanset hvorfra i verden de kommer. Man føler sig velkommen her, selvom det godt kan være lidt forvirrende på de travle tidspunkter. Men det må man leve med. 

 

Prisniveauet

Det er sympatisk, og man kan blive mæt for relativt få penge, hvis det er formålet. En mix grillmenu med det hele til fire personer koster 525 kr.. En rullekebab koster 60 kr., mens en Urfa hovedret koster 100 kr.. Alt i alt fair priser grænsende til billigt.

Burgerguiden Aarhus

Her drikker man non-alkohol

Hos Today serverer de ikke vin eller øl. Her er de typiske sodavand, vand, juicer, saft og Ayran. Prisniveauet ligger mellem 15 og 25 kr..

Masser af gratis parkeringspladser

Man kan sige meget om Viby, men det skal man ikke. Men parkeringspladser i den gratis afdeling har de mange af. Det er nemt at komme til Today. Man kan ligefrem holde udenfor restauranten. 

Guide til pasta i Aarhus

Senest opdateret: 29/09/2022 04:09