Restaurant Zorba

Frederiks Allé 91, 8000 Aarhus C

 

Det dufter af træ, kød og grill, når du træder ind i den lille hyggelige græske Restaurant Zorba i Frederiks Allé. Målet hos Restaurant Zorba er at servere ægte græske retter for aarhusianerne til rimelige priser. 

Du vil få den autentiske stemning af, at være i Grækenland ved Middelhavet med god græsk mad og drikke til fornuftige priser. Du kan spise i restauranten eller bestille din mad som takeaway.

 

Autentisk græsk hos Restaurant Zorba

Menukortet ligner et, man finder på en græsk ø. Tzatziki, feta på grill,  græsk bondesalat, spanakopita og indbagte kalamari er nogle af forretterne. Til hovedret er det roterende spyd med græske kartofler, frisk salat og tzatziki et hit. Også græsk bøf, souvlaki, lammekoteletter og moussaka er på menuen. De fleste hovedretter serveres med græske kartofler, frisk salat og tzatziki, mens vegetarretten består af spanakopita, kalamari, chilifeta, græske kartofler, frisk salat, pitabrød og tzatziki. Det er store portioner, de arbejder med her, og er sulten ikke så stor, er der små retter som pita eller ¼ kylling. 

 

Zorba anvender friske råvarer, og maden er grillet over kul i restauranten, for at give den helt rigtige græske smag. Græsk mad er generelt enkle retter, godt krydrede med bl.a. mynte, hvidløg, oregano, timian, citron, persille og kanel. Det finder du også hos Zorba, hvor der er streg under velsmag og enkelhed.

 

Hvad drikker man til græsk mad?

På græske restauranter, drikker man Ouzo, Metaxa, Retsina og de græske øl som Mythos. Det kan du også få hos Zorba, men der er også et vinkort med de bedre græske vine.

 

Stemningen

Gæsterne sidder tæt, når der er fuldt hus – og det er der ret ofte. Der er plads til 35 spisende gæster, og man kommer hinanden ved. Hyggen er der, og stemningen er afslappet, så man opdager faktisk ikke, at pladsen er knap.

 

Prisniveau

Det er ikke de store penge, et måltid koster på Zorba. Et let måltid kan gøres for under 120 kr., og det er inklusiv noget at drikke til. Går du efter en stor hovedret går priserne fra 118 til 178 kr., mens det roterende spyd koster 128 kr.. Henter du selv din mad hos Zorba, er maden billigere.

Senest opdateret: 10/03/2022 12:03