Spicy Monks

Nørre Allé 23B st, 8000 Aarhus 32 16 77 99

På Nørre Allé ligger en lille thai restaurant. Navnet er Spicy Monks. Udover den thailandske mad er restauranten kendt for deres Bubble tea, som er populært her. Du kan tage plads i den lille takeawayrestaurant eller tage maden med som takeaway.  

 

Maden

Menukortet er overskueligt. Der er fem forretter og ti hovedretter. Forretterne består bl.a. af hjemmelavede forårsruller med kylling, gulerod, spidskål og glasnudler eller vegetarruller. Der er også tempurarejer eller marinerede kyllinger.

Når du har valgt din hovedret, skal du vælge mellem hovedingrediensen. Her er der kylling, oksekød, rejer eller vegetar. Du kan også tilvælge ekstra, hvis du har lyst til lidt mere. Pad Thai med stegte risnudler med æg, bønnespirer, tamarinsauce og hakkede peanuts er en af de populære rette ligesom Geang-Panang med Panang karry med kokosmælk, gulerødder, bambusskud, limeblade og sød basilikum og serveres med ris.

 

Drikkevarer

Bubble eller Boba tea er det altoverskyggende på drikkefronten hos Spicy Monks. Drikken, der oprindelig er fra Taiwan, har små bobler, der langsomt opløses i væsken med mindre de nærmest springer i munden. Hos Spicy Monks anvender de bl.a. grøn te, taro te og thai te dertil juicekugler, hvor du vælger mellem fem forskellige. 

 

Atmosfæren

Der er ikke meget plads i restauranten. Seks til otte pladser og højborde til dig, der gerne vil spise på stedet. Her er fin plads ved bordet og med udsigt til travle Nørre Allé. Spicy Monks har gjort noget for hyggen. Der er farverigt og med grønne planter. De fleste kommer efter takeaway, og til dem er der sørget for et par siddepladser i gode stole. Der er også plads ved højbordet ved vinduet, hvorfra du kan vente eller snuppe en hurtig gang mad eller Bubble tea. Betjeningen er venlig og nede på jorden. 

 

Senest opdateret: 29/09/2022 04:09