Spisesalon

M.P. Bruuns Gade 33, 8000 Aarhus C

Januar 2021

 

I Spisesalon, ja, den hedder Spisesalon, men i daglig taler kalder aarhusianerne den Spisesalonen. Tidligere hed den Kählers Spisesalon. Her får man en helt igennem god restaurantoplevelse, hvor god smukt anrettet mad og udvalgte drikkevarer går hånd i hånd med god service og smukke omgivelser. Her kan du læne dig tilbage i behagelige designerstole, og mens du sidder dejligt tilbagetrukket fra den travle M.P. Bruuns Gade, kræser restaurantens tjenere om dig med alt lige fra gode, gedigne frokostretter til storslåede aftenmenuer med alt inklusiv. 

Tjek vores store guide over brunch her:

Maden hos Spisesalonen

Prøv det anmelderroste smørrebrød er vores anbefaling. Hvis du ikke allerede har prøvet spisesalonens anmelderroste smørrebrød – så er det om at komme afsted! Spisesalonens smørrebrød er virkelig kræs, både for øjnene og for smagsløgene. Køkkenchefens ambitioner er at bringe det gode håndværk ud til folket, og derfor er køkkenet baseret på rene og autentiske smagsoplevelser. 

På menukortet er også en del moderne og spændende salater, fyldige supper, fristende kager og velsmagende aftenretter. Du finder Spisesalon kun 2 minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård.

 

Prisniveau

Det er middel, og man får en god spiseoplevelse for pengene

 

Stemning

Det er unik, og tankerne går tilbage til en svunden tid. Det er som at komme ind på en klassisk café i Paris. De smukke høje glaslofter kan bare noget. 

 

Drikkevarer

Da det moderne smørrebrød er i højsædet her, og det er det som mange gæster kommer for at smage, så spillet øllet selvsagt en vigtig rolle på drikkekortet.

Her er den store burgerguide i Aarhus her:

Senest opdateret: 09/03/2022 05:03