Thai & Sushi

Vesterbro Torv 13, 8000 Aarhus C 86 17 09 05

I et trafikknudepunkt i hjertet af Aarhus nærmere betegnet Vesterbro Torv ligger Thai & Sushi. De har fokus på kvalitet og service, og her kan du hente både thailandske retter og japansk sushi. Der er et stort udvalg, og de udmærker sig i kategorien af restauranter og takeaway, der tilbyder bedre og billig asiatisk mad.

 

Maden hos Thai & Sushi

Menukortet er stort, så der er noget at vælge mellem. Retterne er delt op i kategorier. Sushien er frisk, og risene er godt tilberedt og fint tempereret, og stykkerne er generelt store.

 

Thai retter

Her er forskellige thailandske retter som thai forretter bestående af hjemmetlavede forårsruller, kyllingespyd eller tum yam, der er en klassisk stærk rødlig suppe. Hovedretterne er med karry i kokosmælk, nudler og stegte ris eller risretter. De fås enten med kød eller som vegetarretter. 

 

Sushi

Forretterne er bestående af rispapirruller, misosuppe eller tangsalat. Af retter kan du vælge en enkelt sushi enten nigiri eller rose, eller du kan tage sushi som mellem eller stor menu. Der er også altid sushi tilbud.

 

Lille udvalg af drikkevarer

Der er et par thailandske øl som Leo Beer, der er en af Thailands mest solgte øl eller Singha, der er en fyldig 100% bygmalt øl. Du kan også købe Tuborg eller sodavand på dåse. 

 

Stemningen

Udefra ser Thai & Sushi ikke ud af meget. En rund lidt usædvanlig bygning midt på en parkeringsplads. Udenfor på parkeringspladsen er opstillet nogle store og caféborde, hvor du kan sidde at spise. Betjeningen sker med et smil, og de er imødekommende og hjælpsomme. 

Senest opdateret: 22/03/2022 11:03