The Burgery – Ingerslevs Boulevard

Ingerslevs Boulevard 9, 8000 Aarhus C +45 50 23 47 54

I en lille foodtruck på Ingerslevs Boulevard i Aarhus sælger The Burgery burgere ud gennem det opslåede vindue. Det er et ungt og energisk team, der står bag street burgerjointen. De er nytænkende, og der arbejdes løbende på at optimere konceptet og at forbedre kvaliteten. Det siger sig selv, det er burgere, der er omdrejningspunktet. 

 

Maden

Menukortet er enkelt. Der er ikke det store udvalg. Burgerne hos The Burgery er med dansk frilandskvæg, paneret kyllingefilet eller med vegetar og vegansk bøf.

 

Udvalget af burgere

Der er fem burgere at vælge mellem. Hamburger, cheeseburger, bacon cheeseburger, The burgery burger samt beyond veggie burger er mulighederne. I alle burgerne er der salat, rødløg, pickles og husets dressing. Derfra skiller de sig ud. Skal den kun være med bøf eller med ost eller ost og bacon? 

 

To bøffer i burgeren?

Den største burger er The burgery burger. Den er med 2 x bøf, 2 x cheddarost, 2 x bacon. Vegetarburgeren er 100% plantebaseret uden gluten og soya.  

 

Snacks og tilbehør

Af ekstra tilbehør kan købes crispy fries og ekstra kød eller ost. Af dip findes der chilimayo og garlic. Glutenfri boller kan også vælges for en merpris. 

 

Menu og børneburger

Burgerne kan også købes som menu. De kommer med fritter, drik og dip. Børnene er der også tænkt på. Her kan vælges mellem bøf eller kylling, og dertil ketchup, salat og pickles.

 

Drikkevarer

Her er ikke det store udvalg, og valget skal falde på Coca Cola eller Faxe Kondi. 

 

Prisniveau

The Burgery har moderate priser. Det er ikke de største burgere, og dermed skal der ofte mere end en burger til at stille sulten. En almindelig burger med eller uden ost koster 65 kr.. Skal der også bacon i, er prisen 75 kr.. Snupper du en hamburger menu med fritter, drik og dip er prisen 99 kr., mens den dyreste menu koster 129 kr..

Senest opdateret: 21/09/2022 11:09