VACA – Mexican Finger Food i Vestergade

Vestergade 48 , 8000 Aarhus C 92 90 19 05

I Vestergade ligger VACA – en mexicansk takeawayrestaurant. De nytænker det mexicanske køkken og sætter det sammen med danske råvarer. Er du til burrito, nachos eller taco, er VACA stedet. Deres motto er, at man godt kan spise takeaway i hverdagen uden at gå på kompromis med kvalitet, og grundstenene er, at maden skal være et samlingspunkt. Maden pakkes i mindre bakker, så det stadig er spændende, når det pakkes ud derhjemme.

 

Maden og menukortet

Menuen er kreativ og nytænkende. Det er til at overskue, og maden er frisklavet og indbydende. 

 

Burrito

Der er seks varianter at vælge mellem. Clasico burrito med mexicansk kødsauce, bønner, ris, tomatsalsa, salat, gouda ost, løg, creme fraiche og koriander. Så er der en med kylling og majssalsa, en anden med langtidsbraiseret gris og sprøde flæskesvær, en med langtidsbraiseret oksekød eller en med falafel. 

 

Byg-selv taco

Dette er et byg-selv kit med salat, koriander, lime, tomatsalsa, tomatillo crunch og fire tacos. Dertil vælger du en gang protein fx crispy kylling, tempura rejer eller braiseret okse samt to gange dip. 

Der er også grillet quesadilla, ensalada, nachos bowl eller chili con carne, ligesom der er diverse snacks, dips og saucer.

 

Drikkevarer

Tre forskellige læskedrikke som Citrus fresca med citron, lime og sirup eller hjemmelavede sodavand som Cola og Ducha Lemon med citron er valgmulighederne. Der er også Tequila, cocktails eller Corona øl. 

 

Atmosfæren hos VACA i Vestergade

De fleste kommer efter takeaway, men du kan tage plads hos VACA. Den lille takeaway i Vestergade har nemlig plads til 8 siddende gæster. Stemningen er intim og uformel. Her er plads til alle. Betjeningen er venlig og nede på jorden. Ikke jordens hurtigeste, men det har også sin charme. Når vejret er godt, kan man sidde udenfor og spise. 

Spisesteder i Guldsmedgade:

Senest opdateret: 04/01/2023 12:01