Vebu

Vesterbrogade 20A, 8000 Aarhus C

Plantebaserede burgere vinder frem i Aarhus. En af dem som går all in er burgerbaren Vebu, der ligger i Vesterbrogade. Her serverer de veganske burgere, hvor grøntsagerne i den grad fremhæves. Vebus veganske burgere er fri for animalske produkter, tilsætningsstoffer og e-numre. Hos Vebu handler det ikke om at efterligne kød, men om at grøntsager sagtens kan smage fantastisk i sig selv og dermed erstatte kødet. Det kræver lang tids forberedelse og omhu, hvilket Vebu sætter en ære i.

 

Maden hos Vebu

Burgerne er af 100% grøntsager og indeholder ingen tilsætningsstoffer eller animalske produkter. Det er grøntsagerens egen smag sammen med krydderier og naturlige smagsforstærkere, der sørger for den gode smag. Det er folkene bag Vebu, der har udviklet de veganske opskrifter. Burgerbollerne har hver sin farve, der er vegansk ost samt hjemmelavet hvidløgsmayo eller chilimayo.

 

3 forskellige veganske burgere med navne efter farverne Grøn, Rød og Brun er udvalget. Den Grønne burger er en 100% vegansk burger lavet af porre, løg, kål, spinat, grønkål, linser og havre. Den har en frisk smag af urter. Den røde er af rødbede, gulerødder, kikærter, chili, ris og løg. Den brune udgave er nøddeagtig vegetarburger lavet af valnødder og med boghvede, svampe, rød peberfrugt, sorte bønner og løg.

 

Dobbelt op eller tre mini burgere

Er du ekstra sulten, kan du vælge en Dobbelt burger, hvor du kombinerer to af de almindelige burgere. Som tilbehør er der Kickass fries eller dip som chili mayo, garlic mayo eller ketchup. Du kan også vælge en kombination af 3 veganske mini burgere

 

Drikkevarer

Der er også tænkt over hvad der skal til for at slukke tørsten. Her er organic drinks, juice, soda og kombucha. 

 

Senest opdateret: 29/09/2022 04:09