Ved siden A’

Frederiks Allé 105 st. th., 8000 Aarhus C 93 10 60 51

Ved siden A’ er Hærværks deli og take away beliggende på Frederiks Allé.  De har slået sig sammen med Berta Bageri og er begge underafdelinger af Restaurant Hærværk, der siden 2014 har ligger i nabohuset. Her kommer kunderne efter brød, tapas, ost, charcuterie og kager. 

 

Maden

Ved siden A’ laver hverdagsretter lavet fra bunden, af 100% økologiske og lokale råvarer, dagens salat, sandwich med ekstralagret Vesterhavsost og skinke fra Troldgaarden. Varm-selv-retterne ligger i poser på frost. De skal bare i en gryde med vand, og efter 25 minutter er maden klar. Det bliver ikke meget lettere at lave 100% økologisk og bæredygtig mad, der er lokalt produceret. Af retter kan nævnes Coq au vin, Bæuf Bourguignon, øl braiseret gris, og til vegetarerne er der bygotto. Til kødretterne er der kartoffelmos til. 

 

Tapas

Der er også tapas med fire slags ost og fire slags charcuterie samt tre slags tilbehør og brød fra Berta. Det kan købes på engangsemballage eller på fad, som skal returneres. Derudover er der delikatessevarer og økologisk charcuterie samt klassiske delikatessevarer fra Frankrig, Italien og Spanien.

 

Atmosfæren

Der er en meget uformel stemning i den lille butik, og alle er velkomne. Personalet har godt humør, og der er en familiær stemning og tilgang til kunderne. Hylderne bugner med vin fra Reduktivt, øl, cider, kogebøger, cocktails fra Force Majeure og konserves fra Fangst. I kølemontren er der forskellige pølser, oste og tapenade. 

 

Senest opdateret: 24/04/2022 01:04