Villa Dining

Grenåvej 127, 8240 Risskov 86 17 70 88

Et besøg hos Villa Dining minder på mange måder om en dejlig middag hjemme hos gode venner. I døren bliver du budt hjerteligt velkommen og derefter vist gennem stuerne i den smukke, gamle patriciervilla. Her er stemningen af hjemlig hygge og smagen fra de nordiske gourmetretter. For ja, stilen er gourmet, men det er ikke petit-portioner, der serveres hos Villa Dining. Nu er postnummeret, Risskov, men Villa Dining ligger lige på grænsen til Aarhus N og Risskov. Der er vel omkring 500 meter fra Trøjborg til Villaen. 

 

Maden

Guld- eller Sølvmenuen er, hvad man kan vælge mellem her. Hos Villa Dining har de fundet på et yderst enkelt aftenkoncept. Du kan vælge to forskellige menuer, Guldmenuen og Sølvmenuen. Guldmenuen serveres alle dage, mens Sølvmenuen fås mandag til torsdag.

Hvis man vælger Guldmenuen, får man hele Villa Dining-pakken med snacks, appetizer, aperitif og tre gourmetretter. Hertil kommer en tilpasset vinmenu, særligt udvalgt til aftenens middag, og vinbaren er ad libitum. Det vil sige, at man kan drikke alt det, man vil, også af andre vine, som man måske synes bedre om end den vinmenu, som foreslås.

Sølvmenuen serveres mandag til torsdag og indeholder snacks, forret, hovedret og dessert. Drikkevarer køber du ved siden af menuen. 

Aftenen i den smukke villa slutter af med kaffe og avec og lidt til den søde tand.

 

Prisniveau

Det er lidt svært at komme med et objektivt bud på. Men hvis man drikker mellem en halv og hel flaske vin på en aften, så er prisen lav. Hvis man kun drikker vand, ja, så er prisen høj. 

Guldmenuen koster 649 kr. med det hele. Fredag og lørdag (samt helligdage) koster den 699 kr.. Sølvmenuen koster 389 kr.. 

 

Stemningen

Den store, gamle villa på Grenåvej i Risskov er smuk, og den er skånsomt indrettet. Her finder du et hav af detaljer, og man sidder i de mange rum og spiser. Det giver en intim stemning, selvom villaen er ret stor. Der er vel godt 100 siddepladser samlet.

 

Praktisk vedr. seating

For at det hele kan lade sig gøre til den attraktive pris, åbner Villa Dining dørene for gæster, der skal have Guldmenuen kl. 18.30, og lukker igen ca. kl. 21.30, med undtagelse af fredag og lørdag, hvor de lukker ca. kl. 22.00. 

 

Senest opdateret: 06/04/2022 12:04