Lukket nu

Vinpusheren Social

Mariane Thomsens Gade 2F, 8000 Aarhus 20 40 10 11

Åbningstider

  • Lukket
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

september åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
28.
Lukket
29.
Lukket
30.
Lukket
31.
Lukket
1.
Lukket
2.
Lukket
3.
Lukket
4.
Lukket
5.
Lukket
6.
Lukket
7.
Lukket
8.
Lukket
9.
Lukket
10.
Lukket
11.
Lukket
12.
Lukket
13.
Lukket
14.
Lukket
15.
Lukket
16.
Lukket
17.
Lukket
18.
Lukket
19.
Lukket
20.
Lukket
21.
Lukket
22.
Lukket
23.
Lukket
24.
Lukket
25.
Lukket
26.
Lukket
27.
Lukket
28.
Lukket
29.
Lukket
30.
Lukket
1.
Lukket

 

Vinpusheren Social er en vinbar og vinkiosk(vinhandel) beliggende inde i Otaku Store på Aarhus Ø. Det er en filial af Vinpusherens hovedbutik i Højbjerg, der har et godt ry og er populær både, når det handler om at købe vin med hjem eller smagninger på steder. Hos Vinpusheren Social finder du en god stemning i dejlige omgivelser og europæisk topvin både klassiske og naturlige vine. 

 

Veluddannede mænd

Det er Vinpusheren Michael Poulsen, der står bag begge vinbutikker. Med mere end 20-års erfaring i vinbranchen og vinstudier i London, ved han noget om vin. Han har desuden udgivet 3 vin-kogebøger. På filialen på Aarhus Ø er Søren Andersen butikschef. Han har Diploma vin-uddannelse ved WSET og nyder at snakke vin med gæsterne.

 

Vinene

Hos Vinpusheren Social vil du opleve dynamisk og evigt skiftende vinsortiment og vinkort. Desuden er der af og til events og smagninger. Der er to former for vinkort. Månedens vine og kælderkortet. Månedens vine fås alle på glas. Her er fire hvidvine, tre rødvine, to bobler og en rosé. 

 

Lidt at spise

Det er en vinbar, vi har med at gøre. Men hvis sulten melder sig, har de snacks som brød fra BreadHead, øko olivenolie og salt, pølse fra Macelleria Falorni, Greve in Chianti, Marcel Petite Comté eller Vacche Rosse Parmesan samt mandler og chips. Skal der mere til, anbefaler vi tapasplatte til to.

 

Atmosfæren

Hos Vinpusheren Social får du personlig og nærværende betjening og et højt fagligt niveau. Det er en hyggelig oase for alle vininteresserede og gæster, der bare vil nyde et godt glas vin på Aarhus Ø. Indretningen er lys, moderne og med en hjemlig hygge. Man kommer hinanden ved omkring langbordene. Her er masser af vin, grønne planter og store vinduer ud til vandet, hvor du også kan tage plads ved et af bordene. 

 

Personlig betjening

Det er Søren Andersen som står for vinbaren. Han er god til at forstå gæsterne og spore sig ind på, om der skal nørdes vin eller blot ønskes at være i fred omkring sit eget selskab og et glas vin. 

 

Prisniveau

Det er ikke helt billigt hos Vinpusheren Social. Men du kan nyde et glas vin fra 60 kr. og opefter. Størrelsen på glasset er 1,2 dl.. Du kan altså give den gas, som du ønsker det. Der er også ugens kup, hvor du sparer 20-40% på glasprisen.  

 

LÆS OGSÅ:

Tjek Starbucks Salling ud her

Kender du cocktailbaren, Grace, i Skolegade?

Clemens Bar på Åboulevarden 

 

Senest opdateret: 06/04/2023 03:04