Burger Shack Frederiksgade

Frederiksgade 39, 8000 Aarhus C 69 16 94 41

Åbningstider

  • Lukket
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

maj åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
29.
30.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
1.
2.

 

Burger Shack omfatter tre burgerbarer i Aarhus. En i Skolegade, en i Jægergårdsgade og en i Frederiksgade. De er ikke uden grund vinder af titlen “Danmarks Bedste Burger 2018”. Hos Burger Shack i Frederiksgade er råvarerne nøje udvalgt og behandlet med respekt. Kødet kommer fra dansk, fritgående kvæg og det er danske velfærdskyllinger der bruges. Råvarerne er generelt lokale eller så lokale de nu kan blive, og grøntsagerne er udelukkende økologiske. Burger Shack har fokus på bæredygtighed og omfatter ifølge seneste optælling 11 restauranter i hele landet; flere er ganske givet på vej. 

 

Maden

Kødet hos Burger Shack i Frederiksgade er flammegrillet, og med en friskbagt bolle og økologiske grøntsager går man ikke galt i byen. Kødet er tilberedt sous vide, før de bliver varmet på grillen. Det er med andre ord ikke friskhakket oksekød der burger hos Burger Shack. Det skyldes i følge dem selv, fødevaresikkerheden.

 

Selv Burger Shacks pommes frites er løftet et niveau op i forhold til standarden med friske kartofler krydret med italiensk ost og timian. Burger Shack tilbyder desuden chicken bites og en vegansk version med en hjemmelavet, økologisk, dansk grøntsagsbøf.

 

Maden er fastfood og det går pænt tjept med at lave den her. Et ting som er vigtig her er, at man selv skal fortælle hvordan man ønsker sin bøf stegt. Det er afgørende, især hvis man ikke ønsker en gennemstegt bøf. Maden er meget standardiseret.

 

Stemningen

Her læner man sig tilbage og slapper helt af. Stilen er uformel og rustik. Det åbne køkken inviterer gæsterne til at følge med i hele turen fra bestilling til servering. Der er siddepladser inde og ude ved træborde og bænke. Selve konceptet på Burger Shack er bygget op om miljø og bæredygtighed, og derfor kan man sætte tænderne i en saftig burger uden dårlig samvittighed. Burger Shack har udvidet med lokaler på den anden side af gaden, hvor man kan sidde og spise sin mad. 

 

Vin/drikke

Til burgere hører sig sodavand, vand eller øl, og det er netop, hvad Burger Shack i Frederiksgade tilbyder. Det er de gængse mærker til man kan købe.

 

LÆS OGSÅ:

Burger Boom i Frederiksgade

 

    Senest opdateret: 13/03/2024 10:03