Byens Pita i Vesterbrogade

Vesterbrogade 1 , 8000 Aarhus 71 82 33 19

Marts 2022

Byens Pita i Vesterbrogade er lukket permanent

 

Byens Pita holder til i Vesterbrogade. Her serveres en hjemmelavet pita, hvor der ikke er sparet på fyldet. Byens Pita i Vesterbrogade er et takeawaysted, men med plads til 20 spisende gæster. 

Få inspiration til fastfoodrestauranter i Aarhus her:

Maden

Seks pitamenuer er der at vælge mellem. Kødet er enten lam, okse, bøf eller kylling. Er du vegetar, er der også to menuer for dig. Den ene med halloumi og den anden med falafel. Ud over kødet vælger du op til otte forskellig slags grønt, smørelse, dressing og dip. 

 

Salater

Der er også seks salater hos Byens Pita. Det er samme fyld som i pitaerne. Er du ekstra sulten, kan du snuppe fire falafler eller en gang fritter, der er crispy udenpå og bløde og svampede indeni.

 

Sundt og hjemmelavet

Hos Byens Pita er alt hjemmelavet. Råvarerne er gode, og brødet er bagt med chiafrø, ristet malt og fuldkornsmel. Kødet er grillet, og de marinerer det selv med en marinade, der er baseret på en hemmelig familieopskrift. Falaflerne er godt crispy, og du skal ikke snyde dig selv for de hjemmelavede dressinger. Det grønne fyld vælger du selv, og der er nok at vælge mellem. Der er ikke sparet på fyldet, så du bliver mæt – endda med god samvittighed. 

 

Drikke

Du kan slukke tørsten med forskellige sodavand som Faxe Kondi, Coca cola eller Zero. Helt klassisk, hvis man kan bruge det ord om nogle mainstream sodavand. 

 

Stemningen

Der er fin atmosfære og tilpas baggrundsmusik, hvilket giver en god stemning. Lokalet er rummeligt og med pæne møbler. De ansatte er effektive og imødekommende. De er opmærksomme på at give gæsterne en god oplevelse. Der er høflig selvbetjening ved afrydningen. Skraldespande og holdere er sat op, så man nemt selv kan rydde op efter sig selv, og det er holdt rent og pænt.

Takeaway guide Aarhus:

Prisniveau

Der er ikke noget at sige til priserne. Du får meget mad i fin kvalitet her. En pitamenu står mellem 105 og 115 kr., salaterne mellem 80 og 85 kr.. 

 

 

Senest opdateret: 30/09/2022 11:09