Stockfleths Østers & Bobbelbar

Stockflethsvej 12, 8400 Ebeltoft +45 31 70 94 62

I tilknytning til – og tæt på Restaurant Stockfleth på havnen i Ebeltoft ligger Stockfleths Østers & Bobbelbar med udsigt over vandet. Den ligger helt ud til vandet på den gamle kaj.

 

Som navnet antyder, handler det om skaldyr og mousserende vine, og her er ambitionerne høje, og det er med rette. Dog bør det nævnes, at der også er andet end fisk og skaldyr at vælge mellem på menukortet. 

 

Maden

Stockfleth har helt styr på deres fisk og skaldyr og formår at servere en yderst indbydende menu med tilhørende bobler. Er man i tvivl, kan man med fordel bestille deres skaldyrsfad med østers, krabber, rejer, jomfruhummer, kammusling og dampede blåmuslinger. Ellers kan deres 4 retters sæsonmenu anbefales.

 

Stedet har, selvfølgelig, også en bar. Den er maritimt bygge, og udsigten er fantastisk. Her formår de at shake en god cocktail som akkompagnement til maden og den charmerende udsigt over lystbådehavnen. Øllet kommer fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

 

Prisniveau

Moderate priser på maden, imens vinene afspejler stedets ambitioner. En seks retters Tasting Menu serveres for 245 kr., og et delevenligt skaldyrsfad med hummer, østers, krabber og jomfruhummerhaler. Det er kun på menuen om sommeren. Der er Stockfleths Tasting Menu med 8 retter fordelt over 3 serveringer. Det koster 500 kr. pr. person.

 

Vinkortet 

Det er lavet med omhu. Ikke voldsomt stort. Vinene komme fra flere leverandører. Her er et overtal af klassiske vine, og de passer nøje til maden. Det er primært europæiske vine der her. Priserne er ikke voldsomme, tværtimod. Du kan få en god flaske vin for 298 kr., hvilket man sjældent på så gode restauranter som her.

 

Stemningen hos Stockfleths Østers & Bobbelbar

Meget afslappet i hyggelige og maritime rammer og med en uforlignelig udsigt over vandet. Den stemning, som findes her, er unik og værd at køre langt efter. Når vejret er godt, så er her fyldt med gæster, som både sidder inde i det gamle røgeri og udenfor. En sjælden lille oase, som er svært at forlade. Et glas vin koster fra 75 kr. og opefter. 

 

Mad ud af huset eller takeaway

Stockfleths Østers & Bobbelbar laver også takeaway. Der er retter som stjerneskud, Fish ń chips, pariserbøf eller en steak af entrecoté. Priserne er fair her, og det er hjemmelavet mad, og nok noget af det beste takeaway i Ebeltoft.

 

LÆS OGSÅ:

Her ser du deres søsterrestaurant

 

Senest opdateret: 20/03/2024 11:03