Åben nu
Lukker om 0t 34m

A Hereford Beefstouw

Kannikegade 10-12, 8000 Aarhus C 86 13 53 25

Åbningstider

  • Åben nu Lukker kl. 23:00
    Køkkenet lukker kl. 21:00
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

februar åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
29.
17:30 - 23:00
30.
17:30 - 23:00
31.
17:30 - 23:00
1.
17:30 - 23:00
2.
17:30 - 23:00
3.
17:30 - 23:00
4.
17:30 - 23:00
5.
17:30 - 23:00
6.
17:30 - 23:00
7.
17:30 - 23:00
8.
17:30 - 23:00
9.
17:30 - 23:00
10.
17:30 - 23:00
11.
17:30 - 23:00
12.
17:30 - 23:00
13.
17:30 - 23:00
14.
17:30 - 23:00
15.
17:30 - 23:00
16.
17:30 - 23:00
17.
17:30 - 23:00
18.
17:30 - 23:00
19.
17:30 - 23:00
20.
17:30 - 23:00
21.
17:30 - 23:00
22.
17:30 - 23:00
23.
17:30 - 23:00
24.
17:30 - 23:00
25.
17:30 - 23:00
26.
17:30 - 23:00
27.
17:30 - 23:00
28.
17:30 - 23:00
29.
17:30 - 23:00
1.
17:30 - 23:00
2.
17:30 - 23:00
3.
17:30 - 23:00

 

I Kannikegade over for domkirken og Aarhus Teater ligger en af byens ældste steakrestauranter. A Hereford Beefstouw Aarhus er navnet. Som navnet antyder, er det kød, det handler om, men ikke kun. I dag er A Hereford Beefstouw også andet end bøffer. Restauranten holder et til tider pænt niveau uden nogen form for krukkeri. 

 

Det handler ikke “kun” om kød

Menukortet byder på møre og saftige bøffer for enhver smag og forskellige udskæringer, samt tilbehør. Erfarne kokke står klar ved den åbne grill til at tilberede dit kød præcis, som du vil have det. Som gæst krydser du af på din personlige spiseseddel og vælger alt fra udskæring, hvordan bøffen skal grilles samt tilbehør og sauce. Sådan er konceptet. 

 

 

Kødet hos A Hereford Beefstouw er i følge dem selv af bedste kvalitet. De udvælger selv de dyr, som senere skal serveres for gæsterne. T-bone steak, ribeye, bøf af mørbrad eller filet er blandt de mange muligheder af godt kød. Men der er også andet på menukortet. Blandt andet kan du få Surf & Turf med langusterhale som tilbehør til en bøf, eller lammefilet på ben, hummer fra bassin, fisk eller en grøntsagsbøf. Af forretter finder du gravad laks, østers fra Bretagne eller carpaccio. 

 

Til at komplementere kødet kan man prøve de sprøde, gyldne og dobbeltfriterede pommes frites eller sæsonens kartofler, der varierer året rundt. Den store salatbar er også populær. 

 

Gennemført og smukt lokale

Der er stil over det. Du spiser i det gamle bryggeri og i den gamle brygkælder. Her er stilrent, og du har udsigt til de gamle blankpolerede kobberkedler. Indretningen er smuk, og det oser af atmosfære. Det hele er holdt i et åbent miljø og med et delvist åbent køkken. Her er plads nok, og lokalerne er oplagte til at holde møder i. Møblerne er arkitekttegnede og lavet af massivt egetræ. De er smukke, og man sidder godt. Akustikken og lyset fra PH-lamperne er der også styr på. 

 

Udsigt til historiske bygninger

Hvis du kan få plads ved vinduerne, så gør det. Her har du udsigt til domkirken, Aarhus Teater og Bispetorv. Uanset på hvilke tidspunkt på dagen, du indfinder dig på restauranten, er der liv i gaden og på pladsen.

 

 

Vine fra hele verden og hjemmebrygget øl

På vinkortet finder du et bredt udvalg af kvalitetsvine fra hele verden, der komplementerer de forskellige bøffer. A Hereford Beefstouw importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden – herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på deres vinkort. Den hjemmebryggede øl er også værd at prøve. Ellers er der pilsner, ale og specialbryg samt sodavand at nyde til maden. 

 

Prisniveau

Bøfferne ligger i et prisleje mellem 165 kr. for 200 gram hakkebøf til 395 kr. for 500 grams T-bone. Det er ganske fair for godt kød, gode råvarer, og når man tager hele oplevelsen med.  

 

LÆS OGSÅ:

Pizza Boys ved Godsbanen
 

 

Senest opdateret: 13/11/2023 11:11