Boulevard Cafeen

Odensegade 45, 8000 Aarhus C 86 12 37 02

Et af de hyggelige og ældste brune værtshuse i Aarhus er Boulevard Cafeen – eller Bulle, som værtshuset kaldes blandt stamgæster. Det ligger på for enden af Odensegade lige der, hvor gaden bliver til Ingerslevs Boulevard. Ejendommen blev opført i 1910 og siden 1944 har der været værtshus på stedet. Her føler man sig altid velkommen, og der må ryges på værtshuset. Boulevard Cafeen har åbent alle ugens dage.

 

Drikkevarer

Øl er det, de fleste kommer efter. Her er et fint udvalg af flaskeøl, som Ceres Top, Royal, Tuborg, Carlsberg, Limfjords porter og Thor. På fad er der bl.a.Odense classic, Ceres Top og Albani IPA. Af drinks er der bl.a. Københavnerstang med vodka, galliano, juice og flødeskum. Husets specialitet er en kande blandet med vodka, gin, tequila, rom, rød sodavand, appelsinjuice tilsat isterninger. Så er der selvfølgelig shots, gin og rom.

 

Atmosfæren

Boulevard Cafeen har ikke ændret meget udseende gennem årene. Værtshuset har mange stamgæster, der igennem flere år har holdt til på stedet. De er imødekommende og altid klar på en snak eller en sjov bemærkning. Værtshuset er et ryger værtshus og opdelt i to niveauer. I det første er baren, hvor stamgæsterne, der spiller på spillemaskinerne ofte har taget plads. Her er en hyggelig og behagelig stemning. Ellers er der sofaer og stole omkring bordene, der både er i høje og lave udgaver. 

 

Når AGF har hjemmekamp samles mange fans på værtshuset for at nyde et par kolde Ceres øl. Udenfor er der opstillet et par cafeborde, som er populære, når vejret er til det. 

 

Prisniveau

Det er billigt, at nyde en øl på Boulevard Cafeen. Værtshuset ligger lidt væk fra centrum, og kan holde priserne nede. En fadøl kan købes for 35 kr., en flaskeøl som Ceres Top står til 25 kr., med mindre du køber et klippekort med 10 øl til 200 kr.. Drinks som Københavnerstang koster 50 kr., og et Aarhus sæt står til 40 kr..

 

Senest opdateret: 24/02/2023 10:02