Café Oliver

Spanien 1-3, 8000 Aarhus 86 19 25 98

I forlængelse af Badeanstalten Spanien ligger en sandwich- og smørrebrødsbiks. Adressen er Spanien og Café Oliver er navnet. Kvinden bag caféen er kinesiske Lijie Yang. Hun kom til Danmark i 1988 og overtog caféen Oliver, der var navnet på den daværende ejers søn. Her kommer alle aldersgrupper. Ved frokosttid kommer arbejdere i bymidten forbi i frokostpausen for at få lidt smørrebrød eller en sandwich. Det er mest takeaway, folk kommer efter. Café Oliver har åbent i dagtimerne mandag til lørdag. 

 

Maden

Sandwich fylder mest på menukortet, men der er også salat, smørrebrød, burger, toast og pommes frites. Til sandwich er der to slags brød; flutes eller øko-speltboller og ni forskellige sandwich at vælge mellem. Heriblandt kylling og bacon, røget laks, ribben og rødkål, roastbeef og til vegetarerne en med ost og en anden med humus. Der er også trekantsandwich. 

 

Smørrebrød, salat og burger

Her er forskellige størrelser lige fra håndmadder til luksus smørrebrød. Af salater kan der vælges mellem bulgur- eller pastasalat. Der kan tilkøbes kylling og brød til. Der er også fem forskellige burgere, pølsemix og i weekenden pølser og fransk hotdog. Ved større bestillinger er det en god ide at bestille dagen i forvejen. 

 

Drikkevarer

Der findes drikkevarer som sodavand, Cocio, kildevand og juicebrik. Af varme drikke finder du hos Café Oliver økologisk sort kaffe, cappuccino, caffe latte, te og varm kakao.

 

Atmosfæren

Den store disk fylder det meste af caféen. Men der er højstole ved vinduet, der giver et kig ud på vejen. Lijie Yang står selv bag disken og sørger for den gode betjening og hygge omkring gæsterne. 

 

Prisniveau

Her kan alle være med. En toast og trekantssandwich koster en flad 20´er. Den større sandwich koster 60 kr.. Det samme gør en stor salat med kylling. Prisen for tre stk. håndmadder er 33 kr. og smørrebrød koster 28 kr., med mindre det er luksusudgaven, der står til 32 kr..

 

Senest opdateret: 03/04/2024 11:04