Egå Slagteren

Mejlbyvej 701, 8530 Hjortshøj +45 70 26 03 00

 

Hos Egå Slagteren på Egå Havvej, der blev grundlagt i 2010, sætter de pris på god kvalitet og gammeldags håndværk. De slår et slag for hjemmelavet mad som takeaway, og de gamle slagtertraditioner holdes i hævd. De har eget røgeri og salteri og er ikke fedtforskrækkede. Der laves en del retter som takeaway, og de leverer også mad ud af huset, primært slagtervarer ligesom de gerne griller bøffer til dit næste arrangement.

 

Maden 

Kvalitet står pænt højt på listen, og leverandørerne er mere eller mindre særligt udvalgte. Svinekødet kommer fra Djursland, Nordjylland søger for kødkvæget, og al kylling er 100% dansk.

 

Takeaway

Der er mange retter at vælge mellem, og de har fokus på solid mad med velsmagende kød. Der er fx. Kalø kalveschnitzel, tarteletter, slagtergryde og burger med frisk oksekød i en sød og svampet briochebolle samt udvalgt grønt. Retterne er klar på 15 minutter. Der er også særlige børnemenuer, ligesom der er et godt udvalg af smørrebrød og håndmadder. Her kan vælges mellem flere varianter så som hjemmelavet frikadelle med rødkål, roastbeef med remoulade og ristede løg, dyrlægens natmad eller fiskefilet med remoulade. Smørrebrødet skal bestilles i forvejen.

 

Mad ud af huset 

Skal der være fest, sørger de for festmenuer til både buffet og grill. Der er både traditionelt dansk smørrebrød og pålægsplanker. Specialiteten er helstegt, letsaltet pattegris marineret i øl med tilvalg af diverse salater, kartofler og brød.

 

Udbringning 

Ved køb på minimum 125 kr. bringer Egå Slagteren maden ud mellem kl. 17 og 19 i Risskov, Egå, Lystrup og Hjortshøj.

 

Stemningen

Butikken er flot, og der er altid mange kunder. Disken bugner af hjemmelavede pølser, håndmadder, frikadeller, alverdens pålæg og kød. Betjeningen er imødekommende, venlige og hjælpsomme. 

 

Prisniveau

Her finder du hjemmelavet mad til priser, som er til at betale. Håndmadderne koster fra 13 kr., smørrebrødet 24 kr. og luksus smørrebrødet står til 34 kr.. Sandwich koster 35 kr., og et lille stjerneskud kan du købe for 59 kr.. Ta´selv buffet ud af huset til minimum 10 personer koster 1.490 kr., og en grillmenu til 10 personer står til 1.790 kr..

Se oversigten over smørrebrød i Aarhus her:

Senest opdateret: 22/03/2024 11:03