Lukket nu

Fischers Take Away

Ørneredevej 55, 8270 Højbjerg 61 66 13 61

Åbningstider

  • Lukket
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

december åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
27.
Lukket
28.
Lukket
29.
Lukket
30.
Lukket
1.
Lukket
2.
Lukket
3.
Lukket
4.
Lukket
5.
Lukket
6.
Lukket
7.
Lukket
8.
Lukket
9.
Lukket
10.
Lukket
11.
Lukket
12.
Lukket
13.
Lukket
14.
Lukket
15.
Lukket
16.
Lukket
17.
Lukket
18.
Lukket
19.
Lukket
20.
Lukket
21.
Lukket
22.
Lukket
23.
Lukket
24.
Lukket
25.
Lukket
26.
Lukket
27.
Lukket
28.
Lukket
29.
Lukket
30.
Lukket
31.
Lukket

 

Havet, der omkranser Danmark, indeholder de fineste spisefisk. Det udnytter Fischers Take Away, der ligger på Ørneredevej Højbjerg. Pladsen hedder blot Ørnereden i daglig tale og ligger midt i Marselisborgskovene. Hos Fischers Take Away er kvaliteten af råvarerne i fokus, og det betyder, at råvarerne er friske. Det er danske råvarer og takeaway af friskfanget fisk fra auktionen i Hirtshals. 

 

Stephanie Fischer er kvinden bag Fischers Take Away. Hun er uddannet kok og har blandt andet været køkkenchef på De 2 Have i Skagen. Køkkenet er gearet til at håndtere mange bestillinger samtidigt, og man sætter en ære i at tilberede maden korrekt og med kort ventetid. I sommerhalvåret er der åbent alle ugens dage fra kl. 12 til 20, og bestillingen foregår telefonisk, med mindre man ikke er fysisk tilstede ved spisestedet.

 

Maden

Menukortet er enkelt og overskueligt. Der er faktisk kun to retter at vælge mellem. Den ene er Fischers stjerneskud med pankopaneret skæringsfilet, færøsk koldrøget laks, håndpillede rejer, hjemmerørt tomatiseret mayo, grillet brød samt citron, lime, citrusperler og sprød salat. Den anden ret er Fischers fish n’ chips med pankopaneret skæringsfilet, sprøde fries, hjemmerørt sauce tatare, citron, lime og persille. Du kan også bare snuppe en is, hvilket der er rigtig mange der gør.

 

Drikkevarer

Til at skylle maden ned er der sodavand, rosé eller øl. Der er også kaffe, som kan tages med ned til vandet eller drikkes foran Fischers.

 

Atmosfæren

Fischers Take Away ligger mellem lege- og bålplads i Ørnereden. Den røde bod ved det gamle traktørsted er totalrenoveret. Det er takeaway, så mange tager maden med hjem eller slår sig ned ved et af borde-bænke-sættene foran spisestedet og nyder udsigten over skoven og vandet. Det er ganske enkelt enestående.

 

Betjeningen er smilende og imødekommende. Maden laves lynhurtigt. Det er en god ide at bestille i forvejen, så maden står klar til afhentning. 

 

Prisniveau

Retterne er af gode råvarer og friskfanget fisk. Det er frisklavet og hjemmelavet. Det taget i betragtning er priserne helt fair. Fischers fish n’ chips med fritter koster 129 kr., mens Fischers stjerneskud står til 149 kr..

 

Senest opdateret: 07/10/2023 09:10