Freunde Sandwich

Gammel Munkegade 21, 8000 Aarhus C 86 13 04 04

Freunde Sandwich holder til i Gammel Munkegade. Her lægger de vægt på kvalitet, service og renlighed, og de stræber efter det perfekte for dermed at sikre en oplevelse udover det sædvanlige. Her er meget at vælge mellem som sandwich, smørrebrød, salater og drikkevarer. Freunde Sandwich laver takeaway og leverer også til alle anledninger. Der er åbent alle ugens dage.

 

Maden

Hos Freunde Sandwich er de opmærksomme på kvaliteten af råvarerne og sørger for, at den er i top. Maden er frisklavet og farverig. 

 

Sandwich

Der er ikke færre end 17 forskellige at vælge mellem. Udvalget består bl.a. af serrano skinke med parmesan og avocado. Røget laks med cream cheese og dild. Pulled Beef med sriracha, jalapenos og cheddar eller krebsehalesalat med avocado og æg samt roastbeef med remoulade og ristede løg. Vegetarerne kan vælge en af dem med grillede grøntsager. 

 

Smørrebrød og salat

Smørrebrød er der tre forskellige af, med mindre du selv designer dit smørrebrød, så er der flere. De er vidt forskellige. Der er en med røget laks, creamcheese, syltede rødløg, cherrytomat, agurk og lime. En anden med æg, krebsehalesalat, soltørrede tomat, hjertesalat, mayo og dild og den tredje med avocado, creamchesse, pesto, kapers, lime og rosiner.

 

Freunde Sandwich har sammensat to salater. En med røget laks og grønt samt en med avocado og feta. Vil du selv bestemme indholdet, er det også muligt, og der er meget at vælge mellem. 

 

Drikkevarer

De velkendte sodavand som Coca Cola, Zero, Fanta og Faxe Kondi er i køleskabet. Der er også juice, hyldeblomst- og vitamindrik. Her finder man ikke noget at drikke med alkohol i. 

 

Atmosfæren hos Freunde Sandwich

Hos Freunde Sandwich er der plads til alle. Det er et takeaway, men der er to små borde, hvorfra man kan nyde maden. De store vinduer ud mod gaden skaber et godt lys. Betjeningen er personlig og med et smil på læben.

 

Prisniveau

Freunde Sandwich har retter fra 49 kr. for et stykke smørrebrød og op til 89 kr. for den store sandwich, hvor du selv bestemmer indholdet. Det er fair priser.

 

LÆS OGSÅ:

Jenin – et palæstinensisk spisested i Ryesgade

Sandwich & Tapas Skejby

 

Senest opdateret: 05/10/2023 11:10