Garage Burgerbar – Immervad

Immervad 5b , 8000 Aarhus C 30 68 68 15

Garage Burgerbar har en afdeling i Risskov og nu også en på Immervad lige overfor Magasin. Siden 2016 har Garage Burgerbar serveret hjemmelavede amerikanske burgere med succes. Menuen består udelukkende af burgere, som er lavet fra bunden samt sides. Du kan spise på stedet, ude foran burgerbaren eller tage maden med dig som takeaway. 

 

Maden 

Menukortet er overskueligt. Der er blot fem burgere at vælge mellem. Men der er et kvalitetsstempel, hvis du spørger os på Spiseguiden. Det er enkle burgere uden fine fornemmelser. Kødet kommer i følges dem selv fra fritgående kvæg, og bøffen steges på grillen, hvilket giver en god smag. Burgerbollerne er friskbagte hver dag. Bøfferne er tilberedt på en grillplade og er ikke flammegrillet. 

 

Burgerne

Bentley og hummer burger er næsten ens. Eneste forskel er, om den skal være med eller uden ost. Ellers indeholder den oksekødsbøf, salat, tomat, rå løg, pickles, ketchup og mayonnaise. BMW Chick er med kyllingefilet, salat, tomat, rå løg, pickles og mayonnaise, og veganerne kan sætte tænderne i burgeren Tesla veggi med soyabønnebøf, salat, tomat, rå løg, pickles, ketchup og mayonnaise. Burgerne kan også laves glutenfri.

 

Lidt ved siden af

Ved siden af burgerne kan du tilkøbe Garage fries med parmesan og timian, mozzarella sticks, hot wings, chili cheese tops, onion rings eller nuggets. Dertil er det oplagt med en dyppelse som aioli, chilimayo eller estragonmayo.

 

Drikkevarer

Hvad skal der så drikkes til? Milkshake med chokolade-, vanilje- eller jordbærsmag er gode muligheder. Måske er du mere til en øl på flaske eller fad eller soft drinks som Fanta, Sprite eller Coca Cola? 

Guide til kaffebarer i Aarhus

Senest opdateret: 29/09/2022 04:09