Bollerne er ikke de typiske industribagte boller, men friskbagte hos en håndværksbager. Oksekødet er fra dansk fritgående kvæg – og er desuden friskhakket, hvilket vi på Spiseguiden Aarhus mener, er vigtigt. Især hvis man skal have sin bøf rød eller rosa. Tilbehøret er frisk, og de spørger, om man ønsker at få tomater i sin burger uden for sæsonen, da de godt ved, at de ofte ikke har stor smag og er vandede, når de ikke er i sæson.
Kødet bliver grillet, og dressingerne er hjemmelavede. Det er vigtigt at fortælle, hvordan man ønsker sin bøf stegt, ellers kommer den tæt på done.
Stemningen
Der er 24 siddepladser indendørs og 26 udendørs. Indretningen er amerikansk inspireret, og der er nydeligt og pænt. De siger selv, at de er en burgerbar, men stedet minder om en amerikansk burgerrestaurant. Lokalet ligger ud til Nordre Strandvej. Restauranten er lidt huleagtig, og man sidder godt ved firemandsborde. Der er stole og borde ud til vejen.
God personlig betjening er der. Ejerne går meget op i personligt værtskab, og at der er styr på tingene. Folkene bag har brugt lang tid på at lave burgerbaren, som er enkel og ikke giver sig ud for mere, end den er.
Prisniveau
Det er lavt, og man får en oplevelse ud over det sædvanlige hos Garage Burgerbar. En burger koster 45 eller 50 kr. Det er ikke dyrt. Der er ingen menu som sådan, men fritter, og fire stk. chili cheese top, koster 20 kr..
Den velbesøgte garage, som ikke ligger i en garage, har alle typer kunder. Rig som fattig. De holder priserne nede i et niveau, hvor alle kan være med, hvilket må siges at være sympatisk.
Drikke
Her er de typiske sodavand, milkshake, men også fadøl, øl på flaske og vin. Udvalget er der, men det er ikke stort. En sodavand koster 20 kr., mens en stor fadøl koster 45 kr..