Hasle Kebab House

Haslegårdsvej 32, 8210 Aarhus V 86 75 01 34

Hasle Kebab House har siden 2014 lavet fastfood til beboerne i Hasle og andre, der slår vejen forbi. Maden laves mere eller mindre fra bunden, og der er noget for enhver smag – i hvert fald, hvis du er til fastfood. Der er åbent alle ugens dage fra kl. 15 eller 16 og frem til 21. 

 

Maden

Menukortet er stort. Her kan vælges mellem pizza, burger, salat, sandwich, pita, rulle, nachos, diverse grillretter, og det de kalder a la carte retter. 

 

Pizzaer

Der er rigtig mange at vælge mellem. Først skal du tage stilling til, om det skal være de almindelige, mexicanske, luksus eller de indbagte. De almindelige pizzaer har klassikere som Margherita, Hawaii og pepperoni. Af de mexicanske er der tre forskellige at vælge mellem. De er stærkere og kommer også i Deep Pan udgaver. Er du vegetar, kan du også finde pizzaer uden kød. 

 

Burger, pita og rulle

De syv burgere er meget klassiske med bøf, bacon og ost eller en med kylling. Pita og rulle er fyldt med grønt, det valgte kød som kebab, skinke, kylling eller falafel sammen med creme fraiche dressing.  Kebabmix og grillkylling er en del af grillretterne, mens a la carte består af dansk bøf, Tyrkisk Kofte, stærk Kavurma eller pasta.

 

Drikkevarer

Det er ikke drikkevarer, de gør det store i hos Hasle Kebab House. Forståeligt nok, da de fleste skal hjem med maden. Her er dog lidt sodavand som Coca Cola, Fanta og Sprite. 

 

Atmosfæren

Hasle Kebab House er ikke et sted, man opholder sig længe. Her henter man sin mad og skynder sig hjem igen for at spise den, mens den stadig er varm. Der er dog stillet nogle sofaer og stole op, hvor man kan tage plads, mens man venter på maden. Der er parkering lige foran døren, hvilket gør det let at hente sin mad. Betjeningen har styr på maden og er imødekommende. 

 

Prisniveau

Det er billige priser, de holder sig hos Hasle Kebab House. En burger eller salat kan købes fra 40 kr., pita og rulle koster 50 kr. og sandwich står til 60 kr.. Pizzaerne går fra 55 kr. for en Margherita og op til 85 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Juice King

 

Senest opdateret: 23/09/2023 02:09