Maestro Brasserie & Cocktails

Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C 22 30 00 92

Musikhuset i Aarhus har to spisesteder. Det ene hedder Maestro Brasserie & Cocktails og ligger på første sal i den smukke foyer. Her er plads til alle, der før eller efter en forestilling vil nyde et glas eller have stillet sulten. Det er et brasserie og cocktailbar, vi har med at gøre, hvor de parrer moderne og klassisk tankegang. Bordbestilling skal ske senest dagen inden. 

 

Mad og drikke

Der er intet a la carte. Maestro Brasserie & Cocktails går ind for kampen mod madspild. I stedet forudbestiller man en af de sammensatte menuer. Er det ikke en menu, man ønsker, men bare snacks og vin, er der mulighed for 5 snacks og ad libitum vin i 1,5 time før forestillingen. 

 

Musikmenu

Det hedder den ene menu, der kommer i en petit eller en grand udgave. Maden serveres fra klokken 17, og man skal regne med to timer ved bordet. Retterne er portionsanrettet, og den petite består af smagebræt med kolde anretninger, lun hovedret og hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør. Til menu grand tilføjes dessert, 2 gl. vin og kaffe og snacks to-go, der må tages med ind i salen.

 

Brasseriemenu 

Her har vi med en 3-retters menu at gøre. Den skifter hver måned. Du kan også vælge oplevelsesmenuen, hvor du ud over de tre retter får velkomst og snacks, udvalgte vine og kaffe to go. Der er også specifikke 3-retters menuer eller oplevelsesmenuer til bestemte forestillinger. 

 

Cocktails

Hos Maestro Brasserie & Cocktails går de op i nye og kendte cocktails. De laves hovedsageligt med gin, hvor gin og tonic kommer i flere udgaver.

 

Atmosfæren

Her er en livlig og glad stemning. Man kan tage plads i de afslappende møbler, hvor man sammen med sine venner og familie kan sidde at nyde en cocktail eller et glas bobler. Der er også almindelige borde, hvorfra man kan nyde en af menuerne. Personalet er venligt og tager sig tid til gæsterne, uanset om de er der efter en menu eller en cocktail. 

 

Prisniveau

Det er fair priser hos Maestro Brasserie & Cocktails. En 3-retters menu koster 350 kr., og skal det være oplevelsesmenuen, som er den dyreste, er prisen 695 kr.. Er du til snacks og vin ad libitum i 1,5 time, skal du slippe 195 kr..

 

Senest opdateret: 21/10/2022 01:10