Pasta Diem

Nørregade 53, 8000 Aarhus C +45 25 53 53 86

I Aarhus er der ikke mange restauranter, hvor der kun er pasta på menukortet. Pasta Diem i Nørregade er en af de få. Her serverer de mad fra støvlelandet på caféen, men mest som takeaway. De kalder sig selv for Danmarks første italienske streetfood-pasta og serverer autentiske og velsmagende pastaretter til overkommelige priser. 

 

Maden 

Menuen lyder på 13 klassiske pastaserveringer lige fra spaghetti a la carbonara, ravioli i tomatsauce til sort ravioli med skaldyrssauce, grønne tortellini med ostesauce eller spaghetti med trøffelsauce. 

 

Du kan også lave din egen kombination af en pastaret. Her vælger du, hvilken type pasta og sauce du kunne tænke dig. Udvalget består af spaghetti, garganelli, tortellini eller ravioli. Pastasaucen kan være den klassiske bolognese, men også flere knap så kendte som pesto genovese, tomat med basilikum, den stærke arrabbiata, amatriciana med italiensk bacon eller en italiensk ostesauce er bare nogle af mulighederne. Skal det være ekstraordinært, kan du gå efter skaldyrssauce og vildsvinsauce.

 

Drikkevarer

Udvalget er ikke det største. I køleskabet finder du øl, sodavand og vand. Der er også vin på flaske. 

 

Stemningen

Pasta Diem emmer af italiensk pasta-knowhow. Det er mest takeaway, men der er nogle siddepladser indenfor. Her kan du, gennem de store vinduer der skaber et godt lys i caféen, se ud på den trafikerede Nørregade. Menukortet pryder den ene væg, og på bordene er der levende lys og en enkelt blomst. Udenfor er der opstillet et par borde og stole, hvor du kan tage plads og spise din mad. Betjeningen er venlig, og du bliver taget godt imod. 

 

Senest opdateret: 14/09/2023 01:09