Restaurant Ombord
Åbningstider
-
Åben nu
•
Lukker kl. 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
-
Lørdag•
10:00 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
-
Søndag•
10:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
-
Mandag•
17:00 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
-
Tirsdag•
17:00 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
- Onsdag• 17:00 - 00:00
-
Torsdag•
17:00 - 00:00
Køkkenet lukker kl. 21:30
Afslappet, men seriøs restaurant beliggende i en af byens mest attraktive og besøgte gader; Jægergårdsgade. Hos Restaurant Ombord slår man ikke alt for langt ud med armene, men serverer sikre klassikere med et tvist og fra et overskueligt menukort.
Maden
Ombord står for god mad, og menukortet er sammensat af kokke. De serverer klassikere med et tvist, der overrasker. A la carte skifter efter årstiden, men der er faste retter som Ombords carpaccio af oksemørbrad og rødbederimmet laks. Seks hovedretter er der at vælge mellem heriblandt dagens friske fangst, bøf bearnaise og Ombords oksekødsburger samt desserter.
Brunch
Lørdag, søndag og helligdage serverer Restaurant Ombord brunch, hvor der er to menuer på fire retter og en brunchtallerken at vælge imellem. Fra buffet kan der købes ad libitum kaffe, te og eller mousserende vine. Og alt kan ogås købes i kop eller glas.
Spis inden 19
Skal du i teater eller biografen, står Restaurant Ombord klar med en 3-retters menu sammensat af Ombords køkkenchef. Det eneste, du skal gøre er, at være færdig med middagen senest kl. 19.00 og betale 275 kr. for menuen.
Drikkevarer
Vinkortet bugner af gode bobler, hvid- og rødvine, og mange af dem serveres på glas. Ros for det. Ellers er der øl på fad og flaske, sodavand, hjemmelavet saft samt kaffe/te.
Prisniveau
Generelt får man meget for pengene her. En god pris og gode råvarer. Maden er i orden og spækket med smag. Forretterne koster mellem 100 og 130 kr., mens hovedretterne ligger på mellem 180 til 360 kr..
Stemningen
Ombord hed tidligere RarBar. Det var en café. Nu er det en restaurant. Hyggen fra caféens tid er der stadigvæk, men indretningen er blevet mere cool. Her mødes alle typer mennesker, og der er den samme stemning her som på en fransk bistro. Man sidder tæt, og snakken går gerne mellem bordene. Når solen skinner, er der udeservering, og der er rift om pladserne i solsiden.