Seacrets Seafood

Fredensgade 54, 8000 Aarhus C 86 86 26 26

Hos Seacrets Seafood, der ligger på Fredensgade, tæt på Aarhus Street Food, brænder de for fisk og skaldyr. Det ses særligt i hovedretterne, der er fiskeretter, og det er noget for fiskespisere og vegetarer, og alle retterne kan bestilles som takeaway eller levering. 

 

Maden

Menukortet er næsten udelukkende med fisk og skaldyr, men der er også et par vegetarretter samt lidt til børnene. Kokkene eksperimenterer hele tiden og tilbyder ofte nye og spændende retter.

 

Forretterne er uden fisk. Her er grøntsager, hummus, Baba ghanoush som består af mosede, kogte aubergine, olivenolie, citronsaft og forskellige krydderier. 

 

Hovedretter og salater

Det er i hovedretterne fisk og skaldyr er hovedingrediensen. Her finder du bl.a. Sayadiyah som er gule ris med gurkemeje, stegt fisk og karamelliserede løg, der toppes med mandler og cashewnødder og serveres med middelhavet salat. Der er også grillet laks, fish ´n´chips og panerede fiskefilet. Hovedretterne kan suppleres med salater. Fx. kålsalat, coleslaw eller Tabbouleh.

 

Snacks og tilbehør

Skal der ekstra mad til, kan du tilføje snacks eller tilbehør til bestillingen. Af fisk og skaldyr snacks er der blæksprutteringe, panerede krabbeklør eller panerede rejer. Ellers er der bl.a. mozzarella sticks og chili cheese. Tilbehøret kan være en rejecocktail. 

 

Drikkevarer

På dette område er det lidt fattigt. Det er de traditionelle sodavand som Fanta, Coca Cola, Pepsi og Faxe Kondi, der er at finde i restauranten. Der er også Gazoz, Capri Sonne, vand eller alkoholfri øl.  

Senest opdateret: 03/04/2024 11:04