Shawarma City i Åbyhøj

Silkeborgvej 255 C, 8230 Åbyhøj 50 40 11 48

Åbningstider

  • Lukket
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

april åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
1.
2.
3.
4.
5.

 

På Silkeborgvej ligger en del hyggelige fastfoodrestauranter og takeaways. Flere af dem ligger side om side. En af dem er Shawarma City, som ligger over for Arbejdernes Landsbank. Navnet fortæller meget klart, at det handler om shawarma, hvilket også er sandt. Men ikke kun. Her er også bowls, pita og burgere på menukortet. Så lad dig ikke narre af firmanavnet, for her er andet en durumruller. 

 

Maden

Det meste af maden er hjemmelavet hos Shawarma City. Kødet marinerer de selv, og det skæres friskt fra spyddet. Brødet bager de selv i ovnen, og dressingen er hjemmelavet. Frisk og hjemmebagt brød kan noget, og det trækker op på hele smagsoplevelsen. De er mere end almindelig gode. Især hvis man er lidt skarp på ikke at fylde for meget i, så smager de helt forrygende godt. 

 

Deres shawarma eller durumruller, som de kalder dem, skiller sig ud fra en del af kollegernes, ved at brødet er bagt med groft mel a la dem Killer Kebab i København er kendt for. Kødet fra spyddet er oksekød, som er pænt sprødt og mørt. Men hvis man er til grillet lam eller oksefilet, kan man også vælge det. Deres lam er høj klasse efter vores vurdering, men det er smag og behag.

 

Til alle retterne vælger man selv, hvad man vil have i eller til i salatbaren. Hvis man ikke er til kød, så er der også hjemmelavede falafler og halloumiost. 

 

Som sides er der pomfritter, kyllingestykker, chili cheese tops og mozzarella sticks.

 

Atmosfæren

Lokalet er ikke stort, men godt indrettet. Der er 18 siddepladser på en god dag. Man sidder fint, og her er pænt og rent. Køkkenet er åbent og kun adskilt af en disk. Så man kan dufte, de griller og laver mad, hvilket er en del af charmen her. Betjeningen er flink, sød og arbejdsom. De kommer ned med maden, når det er færdig. De er gode til at spørge ind til, hvordan maden smager, og om vi mangler noget. Generelt er de gode til at snakke med gæsterne. Man skal være forberedt på, at der til aften godt kan være mange kunder, som skal hente take away. Men det fortæller bare, at Shawarma City er et populært spisested.

 

Prisniveau

Det følger kollegerne eller dem, som laver maden selv, og man bliver godt mæt, så der er god value for money. Faktisk kan man blive fint mæt for 69 kr., hvilket er en ret lav pris i dag. 

 

Hvad drikker man så her?

Drikkevarerne er de typiske sodavand, Cocio, juice og ikke mindst vand. Øl og vin med alkohol er her ikke. 

 

LÆS OGSÅ:

The Yummy Corner

 

Senest opdateret: 20/03/2024 11:03