Byens Sushi – Kridthøj Torv

Kridthøjvej 5, 8270 Højbjerg 71 71 71 46

Byens Sushi har flere afdelinger i Aarhus området. En af dem ligger på Kridthøj Torv i Højbjerg, som er et hyggeligt samlingspunkt, når indkøbene skal gøres. Hos Byens Sushi handler det om takeaway. Der er ofte travlt, og der kan forekomme ventetid. Konceptet er enkelt, og målet er, at alle skal have råd til at spise sushi. 

 

Maden

Menukortet har noget at byde på. Udvalget består af forskellige sushi, rispapir, salater, desserter, og så er der starters og menuer. Maden ser fin ud og har en god smag. Kokkene kan sit kram. Risene er veltilberedte.

 

Menuerne er den lette løsning, når der skal bestilles, og så er det også, hvad Byens Sushi har gjort sig overvejelser over. 11 forskellige menuer er der at vælge mellem.

 

Flere af dem har starters og selvfølgelig sushi. Er du mest til laks eller nigiri, er der menuer kun med det. Der er også Go Green eller de større menuer med god variation. Vil du hellere selv vælge, er der flere muligheder indenfor nigiri, uramaki, futomaki, hosomaki og kaburimaki. 

 

Andet end sushi

To forskellige slags rispapir, gunkan, tre salater samt nogle starters er også en mulighed. Af desserter er der avocado med honning, brownies samt sweet sesame balls. 

 

Drikkevarer

San Pellegrino er der fire forskellige slags af. Der er også Pepsi og Pepsi Max. Er du til øl er der Kirin Ichiban eller Sapporo Silver. 

 

Atmosfæren

Der er pænt og rent hos Byens Sushi på Kridthøj Torv. Betjeningen er venlig og smilende. Udenfor er opstillet et på borde og tre stol, hvor der gerne sidder kunder og venter på maden. 

 

Prisniveau

Det er god sushi til fair priser. Menuerne koster mellem 79 kr. for nigiri combo og op til 549 kr. for den store Sushi banus med 48 sushi, fire nigiri, seks rispapir og starters. Salaterne koster 95 kr. mens rispapir koster 59 kr. for seks stk.. 

Fra afdelingen i Højbjerg er der gratis levering til døren inden for fem kilometer ved køb på over 150 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Sushi Springtime tæt på Rådhuset

Guide til salater i Aarhus

 

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04