Café Folkestedet

Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C 22 20 49 72

Café Folkestedet er en socialøkonomisk café. Caféen ligger med skøn udsigt til Aarhus å og natur på Carl Blochs Gade tæt ved Godsbanen og Ceresbyen. Her er alle velkomne og ofte mødes studiegrupper, mødregrupper, venner og familie for at nyde mad uden at tømme pengepungen. Køkkenlederen sørger sammen med ansatte, frivillige, mennesker i jobafklaring og uddannelsespraktikanter for, at caféen kan køre. 

 

Maden hos Café Folkestedet

Hele dagen serveres hjemmebagt bolle med smør, ost, pølse eller marmelade. Maden er hjemmelavet. 

 

Morgenbræt og madder

Morgenstunden byder på et morgenbræt med brød, smør, marmelade, blødkogt øko æg, pålæg, ost og frisk frugt. Der laves også sandwich og madder. Hvad de indeholder, skifter løbende og kan ses i caféen.

 

Derudover er der den sunde salat med dressing og brød, snacktallerken med grønt-dip-knækbrød eller sommerkartoffelsalat med ØKO oksegriller og brød.

 

Vegetarer, veganere og glutenallergikere er der også tænkt på, og vil du have maden med dig, sørger personalet for at pakke maden ind. 

 

Social med andre 

Hver onsdag kan du tage plads ved langbordet og i uformel stemning spise frokost sammen med andre. Maden serveres på fade, som deles ved bordet. Der er også noget for vegetarer og veganere. 

 

Drikkevarer

Her er billig kaffe i kop eller kande. Derudover er der øl, vin, sodavand, varm kakao eller te. 

 

Atmosfæren

Rammerne er meget stilrene. Der er to planer, hvor det ene er med højt til loftet og store vinduer, der får naturen ind i caféen. Det andet er mere hyggeligt med sofaer og puder. Stemningen er nede på jorden og med plads til alle. 

 

Er du til Bilal’s ruller ved Magasin:

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04