China Wok House

Åboulevarden 64 , 8000 Aarhus C +45 86 12 69 23

På Åboulevarden lige ned til åen finder du Aarhus´ ældste kinesiske restaurant, China Wok House. Dog har den ikke ligget på den adresse altid. Her tilbyder de en orientalsk oplevelse med et stort udvalg af a la carte, ad libitum chi chi chi og takeaway.

 

Maden hos China Wok House

Menukortet er pænt stort og rummer sushi, sticks, dim sum og wok. Der er noget for alle, og der er også tænkt på vegetarerne. Ønsker du mad med på farten, er deres china box en mulighed.

 

Tre sticks menuer

Den ene består af oksefilet, lammefilet, kylling, grillet kammusling og tigerreje sticks. Derudover kan man vælge tilbehør som sushiris, jasminris, pommes frites eller salat. Ud over menuerne kan du selv vælge dine sticks. 

 

Sushi, dim sum og wok

Der er et pænt udvalg af sushi. Vælg selv eller gå efter en af de fem menuer. Af dim sum er der fx sprøde wontons, små forårsruller, dampede og stegte dumplings og dampet kylling bao. Hele ti wokretter er der at vælge mellem, og så har de deres signaturmenu peking and med pandekager. 

 

Chī chī chī

Helt bogstaveligt betyder “Chī chī chī” “spis, spis, spis”, og det kan oversættes til “lad os spise og nyde måltidet sammen”. Retterne egner sig til at blive delt ved bordet, og alle er fælles om det. Man bestiller løbende det, man har lyst til, indtil alle er mætte. Sådan gør man i Kina og altså også på China Wok House. 

 

Drikkevarer

Der er et stort udvalg af drikkevarer. Både kinesiske og andre. Her er vin, øl som Kirin Premium Beer, Tsing Tao, samt forskellige drinks, cognac, whisky, øl og likør. Der er også sodavand som den japanske Ramune original og de traditionelle.

 

Stemningen

Den kinesiske restaurant ligger lige ned til åen. Udenfor er der attraktive siddepladser, hvor du kan følge med i det hektiske liv, der udspiller sig ved den populære å. Indenfor har de holdt den asiatiske stemning. Her er store cafeborde og ved væggen en lang sofa. Betjeningen er effektiv og smilende. 

 

Prisniveau

Priserne er moderate, og du kan give den mere eller mindre gas afhængigt af, om du selv vælger eller snupper en af deres menuer. Wokretterne har en enhedspris af 109 kr., sticksmenuerne starter ved 169 kr. og sushimenuerne ved 129 kr.. 

 

Selskaber

Skal du holde selskab, tager China Wok House imod. De sammensætter en menu og imødekommer dine ønsker.

Her finder du den komplette guide til julefrokoster i Aarhus:

Senest opdateret: 11/04/2022 12:04