Crown Kebab

Viborgvej 152, 8210 Aarhus V

Crown Kebab ligger på Viborgvej i Hasle. Et stenkast fra Hasle Torv. Det er en takeaway-joint, vi har med at gøre. Pladsen er trang, og det er den gamle pølsevogn, som i dag huser Crown Kebab. Lige før Crown Kebab overtog boden, holdt Burger Town til her. 

 

Maden 

Det er kebab og pita, det handler mest om her. Der er dog franske hotdogs med kyllingepølser og pomfritter. Der er pitabrød og durumkebab at vælge imellem. Ikke hjemmelavet og nybagt. 

 

Kødet er ikke hjemmelavet, men kommer frosset fra en større kebabfabrik i København, fortalte ejeren os. Kødet bliver lavet på roterende spyd, og ikke på en pande. Det gør, at det smager mere af grill end ved pandestegning, fortalte han. Dressingen er som det eneste hjemmelavet og smager ganske fint. Deres chilisauce løfter det hele et godt stykke op på den samlede smag-skala. 

 

Priserne er lave, og konceptet er ikke, at maden skal være hjemmelavet, hvilket jo giver højere priser. Falaflerne er heller ikke hjemmelavede, men smager fint til prisen og er fint sprøde og med knap så mange krydderurter i. 

 

Prisniveau

Det er lavt, meget lavt. Beliggenheden og huslejen gør sikkert, man kan holde priserne nede. En pita med kebab koster 40 kr., hvilket må siges at være lavt. 

 

En durum kebab koster 50 kr.. Det samme gør en durum med falafel. Kebabmix med pomfritter koster også 50 kr.. En fransk hotdog med kyllingepølse koster 30 kr.. Pomfritter alene løber op i 25 kr.. 

 

Atmosfæren hos Crown Kebab

Her er intimt og hyggeligt. Ejeren er der altid og er god til at tale med kunderne. Han er ærlig om maden, og prøver ikke at prale af, at alt er hjemmelavet, for det er det ikke. Der er vel to siddepladser indenfor, og en 8-10 stykker udenfor, hvis vejret er godt. Der er pænt og rent i boden.

 

Udbringning af mad

Crown Kebab har en aftale med en eller flere af de store udbringningstjenester. Det har de været nødt til, da de stort set er ren takeaway.

 

Det bør også nævnes, at der er en del gratis parkeringspladser lige uden for Crown Kebab, så det er mere end almindelig let at hente sin takeaway her.

 

Senest opdateret: 23/02/2023 12:02