Åben nu
Lukker om 5t 20m

Elfe

Nordre Strandvej 56, 8240 Risskov +45 53 87 82 40

Åbningstider

  • Åben nu Lukker kl. 22:00
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

april åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
10:00 - 22:00
2.
10:00 - 22:00
3.
10:00 - 22:00
4.
10:00 - 22:00
5.
10:00 - 00:00
6.
09:00 - 00:00
7.
09:00 - 22:00
8.
10:00 - 22:00
9.
10:00 - 22:00
10.
10:00 - 22:00
11.
10:00 - 22:00
12.
10:00 - 00:00
13.
09:00 - 00:00
14.
09:00 - 22:00
15.
10:00 - 22:00
16.
10:00 - 22:00
17.
10:00 - 22:00
18.
10:00 - 22:00
19.
10:00 - 00:00
20.
09:00 - 00:00
21.
09:00 - 22:00
22.
10:00 - 22:00
23.
10:00 - 22:00
24.
10:00 - 22:00
25.
10:00 - 22:00
26.
10:00 - 00:00
27.
09:00 - 00:00
28.
09:00 - 22:00
29.
10:00 - 22:00
30.
10:00 - 22:00
1.
10:00 - 22:00
2.
10:00 - 22:00
3.
10:00 - 00:00
4.
09:00 - 00:00
5.
09:00 - 22:00

 

Elfe er et spisested på Nordre Strandvej i Risskov, hvor alle skal føle sig velkommen, og hvor der er kvalitet, mangfoldighed og faglighed i fokus. Her kan du spise i de hyggelige lokaler eller tage maden med som takeaway. Det er de to kokke og restauratører, Nicklas Friis Nielsen og Anders Kuk Kristensen, der står bag Elfe. De er i øvrigt også makkerparret på Ghrelin Gourmet Restaurant på Aarhus Ø. Her er åbent til morgen, middag og aften, og gæsterne er velkomne til at komme forbi til en friskbrygget kop kaffe, efter takeaway eller til en middag. 

 

Maden hos Elfe

Menukortet er alsidigt og består af stor variation lige fra burgere, weekendbrunch, smørrebrød til sæsonretter. Fra morgenstunden kan du strikke din egen morgenmad sammen. Der er også en morgenplatte eller avocado-toast. Til frokost er der forskellige smørrebrød og salater. I weekenden venter en brunch til vegetaren eller til kødspiseren.

 

Serveringer hele dagen

I løbet af dagen og aftenen kan du sætte gaflen i retter som stjerneskud med sprød fiskefilet på ristet surdejsbrød, koldrøget laks, marinerede rejer, bagt torsk samt grønt og krydderdressing, tre forskellige burgere, koldrøget laksesalat, nachos eller chicken salat. 

 

Aftenretter

Menuen er simpel. Der er tre forretter som dildmarineret laks eller wagyu carpaccio. Til hovedret kan det være retter som striploin med cremet hvidløg og pommes frites serveret med bearnaise eller kylling supreme med sprødt grønt, brunet selleri og hønseskysauce. Der er også altid desserter. 

 

Drikkevarer

Der er lidt af hvert lige fra morgenkaffe til afterdinner drinks. Der er også softdrinks og øl. Vinkortet er i den bedre ende af skalaen.

LÆS OGSÅ:

Senest opdateret: 03/04/2024 11:04