Elfe

Nordre Strandvej 56, 8240 Risskov +45 53 87 82 40

Elfe er et spisested på Nordre Strandvej i Risskov, hvor alle skal føle sig velkommen, og hvor der er kvalitet, mangfoldighed og faglighed i fokus. Her kan du spise i de hyggelige lokaler eller tage maden med som takeaway. Det er de to kokke og restauratører, Nicklas Friis Nielsen og Anders Kuk Kristensen, der står bag Elfe. De er i øvrigt også makkerparret på Ghrelin Gourmet Restaurant på Aarhus Ø. Her er åbent til morgen, middag og aften, og gæsterne er velkomne til at komme forbi til en friskbrygget kop kaffe, efter takeaway eller til en middag. 

 

Maden hos Elfe

Menukortet er alsidigt og består af stor variation lige fra burgere, weekendbrunch, smørrebrød til sæsonretter. Fra morgenstunden kan du strikke din egen morgenmad sammen. Der er også en morgenplatte eller avocado-toast. Til frokost er der forskellige smørrebrød og salater. I weekenden venter en brunch til vegetaren eller til kødspiseren.

 

Serveringer hele dagen

I løbet af dagen og aftenen kan du sætte gaflen i retter som stjerneskud med sprød fiskefilet på ristet surdejsbrød, koldrøget laks, marinerede rejer, bagt torsk samt grønt og krydderdressing, tre forskellige burgere, koldrøget laksesalat, nachos eller chicken salat. 

 

Aftenretter

Menuen er simpel. Der er tre forretter som dildmarineret laks eller wagyu carpaccio. Til hovedret kan det være retter som striploin med cremet hvidløg og pommes frites serveret med bearnaise eller kylling supreme med sprødt grønt, brunet selleri og hønseskysauce. Der er også altid desserter. 

 

Drikkevarer

Der er lidt af hvert lige fra morgenkaffe til afterdinner drinks. Der er også softdrinks og øl.

 

Atmosfæren

Hygge betyder meget på Elfe, og de vil gøre deres for at skabe de perfekte rammer omkring din middag. Spisestedet er stort og med plads til mellem 40 og 60 gæster. Her er højt til loftet og store vinduer, der skaber et godt lys.

 

Har du brug for et selskabslokale, har Elfe et selskabslokale, som du kan leje. Her er plads til 80 personer.

 

Senest opdateret: 21/02/2023 01:02