Ghrelin Modern Bistro
Åbningstider
- Lukket •Åbent 17:00 - 00:00
- Fredag• 12:00 - 15:00 og 17:00 - 00:00
- Lørdag• 12:00 - 15:00 og 17:00 - 00:00
- Søndag• Lukket
- Mandag• Lukket
- Tirsdag• Lukket
- Onsdag• Lukket
Ambitiøs gourmetrestaurant med en central placering i Ship bygningen på Dagmar Petersens Gade i Aarhus’ nye bydel på havnen, Aarhus Ø. Her arbejder man med nærvær og godt værtskab, udsøgt mad og vine på højt niveau. Navnet, Ghrelin, er ikke tilfældigt, men henviser til det hormon, som kroppen udskiller, når man er sulten. Ghrelin har en MICHELIN Plate for good cooking.
Maden
Menuen udspringer af det europæiske køkken med enkle kompositioner og med de bedste råvarer. Madprofilen er ærlig og har en enkelthed over sig. Om aftenen kan du vælge en “Plus menu” med fem retter, en “Grand menu med 7 retter eller den store menu kaldet The full experience “Menu Royal”. Køkkenet mestrer bl.a. visuelt flotte serveringer af hummer og “dyrbar” gris. Generelt prøver Ghrelin at skille sig ud, men ikke mere end der er genkendelighed i deres mad. Du kan også nyde caviar som appetizer.
Om lørdagen har Ghrelin sammensat en frokostmenu med tre eller fem retter.
Atmosfæren hos Ghrelin
Ghrelin er kendetegnet af intim stemning i elegante lokaler med nordiske designermøbler og panoramavinduer. Gennemført god stil. Her er plads til 30 gæster og med et selskabslokale med plads til 20 gæster. Personalet optræder imødekommende, roligt og rutineret. Smag og æstetik tæller på hver eneste tallerken, og man er i stand til at åbne en flaske champagne på den korrekte måde – med en sabel. Bordene er dækket med hvide duge, og der er en behagelig stemning. Aarhus Ø er i konstant vækst, og området får mere og mere at byde på.
Vin/drikke
Hos Ghrelin er vinene særligt udvalgt, og fra vinmarker Ghrelin har kendskab til. Vinkortet er under kontinuerlig forandring og omfatter vine fra hele verden. En vinmenu passende til hver af de tre menuer er det oplagte valg. Vinkortet omfatter nøje afstemte franske og amerikanske titler og champagne fra flere forskellige huse. Niveauet er højt. Stilen er klassisk kombineret med den innovative stil som landets bedste restauranter mestrer. Saftmenuer er også en mulighed.
Prisniveau
I den pæne ende af skalaen. Plus Menu koster 1.200 kr., og den store Menu Royal står til 3.500 inkl. vinmenu. Kvaliteten og niveauet er højt, og kan være en helaftensoplevelse. Det er at foretrække her.
LÆS OGSÅ:
Her er en anden restaurant på Aarhus Ø: