Grace

Skolegade 26, 8000 Aarhus C 71 92 03 20

I Skolegade ligger en lille og ret cool cocktailbar med navnet Grace. Den er let at overse på den populære gade, men så snart du træder ind i den fancy bar, føler du, der venter noget særligt. Og det gør der. Cocktails i den bedste klasse. Her er forskellige drinks at vælge mellem, som du kan nyde hver torsdag til lørdag. 

 

Drikkevarer

Her er lidt for enhver smag. Klassiske cocktails, signaturcocktails, øl, vin, bobler, shots, pitchers og alkoholfrie cocktails. Af cocktails kan nævnes klassikere som Dark´n´Stormy og Espresso Martini. Fashion med Njord Mother Nature Gin, falernum, orange bitters, lemon bitters og clarified lemonjuice samt New Negroni in Town med Citrus infused Beefeater London Dry Gin, Dolin Rouge Vermouth, Campari og bitters er nogle af deres signaturcocktails. Der er forskellige drinks som gin og tonics, Margaritas og White russian. Er du mere til øl, er der fire forskellige. Det sammen med champagne, og så er der også softdrinks.

 

Atmosfæren

Grace er inspireret af 1920’er og har farverig indretning i en uformel og fordomsfri atmosfære. Der er en karakteristisk Grace-vibe med hiphop og R&B musik. Discokuglen tændes efter midnat, ligesom musikken skifter til mere elektronisk og pop. Betjeningen er åben, professionel og imødekommende. De vejleder gerne gæsterne, så de ender ud med den perfekte cocktail.

 

Arrangementer

Vil du lære at lave de gode cocktails, så er et cocktailkursus noget for dig. Her kommer du om bag baren og shaker, strainer og ikke mindst drikker lækre cocktails. Et perfekt arrangement til polterabend eller en tøseaften. Du kan også leje Grace til dit næste firmaarrangement eller søndagsbrunch?

 

Prisniveau

Gode cocktails koster. Hos Grace tager de mellem 70 og 90 kr. for en cocktail, hvilket er fair. Gin og tonic starter ved 70 kr., og en Tuborg fadøl koster 40 kr.. Torsdag til lørdag er der happy hour fra kl. 18 til 21. Her får du 2 cocktails for 1 pris dvs. til 70 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Rabalder Bar i Aarhus

 

Senest opdateret: 27/10/2023 03:10