Ild.Pizza i Åbyhøj
Åbningstider
- Lukket •Åbent 17:00 - 20:30
- Søndag• 17:00 - 20:30
- Mandag• Lukket
- Tirsdag• 17:00 - 20:00
- Onsdag• 17:00 - 20:00
- Torsdag• 17:00 - 20:30
- Fredag• 17:00 - 20:30
Pizzaer kommer i dag i mange udgaver. En af dem, der skiller sig ud på den gode måde, er Ild.Pizza, der har flere filialer i Storaarhus På Søren Frichs vej i Åbyhøj ligger en af dem. Her laver de napolitansk pizzaer for alle til en pris, hvor de fleste kan være med. Mange kunder kommer efter takeaway, og her er fordelen de mange parkeringspladser, der er lige ved Ild.Pizza. Omdrejningspunktet er den brændefyret stenovn og en smart detalje er, at du kan følge dine pizzaer fra bestilling, til du modtager en sms om, din pizza er klar.
Maden
Ild.Pizzas unikke dej er lavet i samarbejde med verdensmesteren i pizzabagning, Marco Fuso. Råvarerne er af god kvalitet, og hverken kød eller grønt er på noget tidspunkt frossen. Tilberedningen foregår ved åben ild i en ægte italiensk stenovn, hvor brændet giver smag til maden.
Konceptet lyder på, at du selv kan sammensætte din pizza eller vælge en af Ild.Pizzas favorit-pizzaer. Her er der 10 forskellige at vælge mellem. Klassikere som Margherita og Pepperoni, men også Protein Power for kødelskeren med klassisk italiensk bund, tomatsauce, mozzarella,, bresaola, salami, parmaskinke og pancetta eller til vegetaren en Go green med klassisk italiensk bund, tomatsauce, mozzarella, aubergine, peberfrugt, rucola og pinjekerner.
Sammensæt selv din pizza
Vil du selv kreere din pizza, så slå dig løs i de mange valgmuligheder af toppings. Prisen er den samme, uanset hvor mange toppings du vælger. Af bunde er der den klassiske italienske eller den glutenfri bund.
Stemningen
Duften af pizza, som kommer direkte fra ovnen, modtager dig i døren. Der er ofte run på takeaway, men bestillingssystemet gør, at man kan sidde i bilen og vente, til pizzaerne er færdige. Servicen er god, og der er styr på bestillingerne, som klares med et smil.