Klubhæftets Kaffebar

Nørre Allé 78, 8000 Aarhus C

På hjørnet af Nørre Allé og Lollandsgade finder du Klubhæftets Kaffebar. En café, hvor klubhæftet indeholdende hundredvis af fordelagtige rabatter til forretninger, restauranter og oplevelser i Aarhus-området er omdrejningspunktet. Det er en traditionel kaffebar, hvor der serveres både kolde og varme espressobaserede drikkevarer samt lidt at spise.

 

Maden

Udvalget er ikke stort, men godt. Hver morgen leverer den lokale Trøjborgbager, Fru Nielsens Bageri, brød og kager, og så har Klubhæftets Kaffebar Danmarks bedste romkugler, der er leveret direkte fra Nørre Aaby Bageri.

 

Fra morgenstunden serverer Klubhæftets Kaffebar et morgenkomplet bestående af en bolle med pålæg, yoghurt med müsli, juice og en valgfri kaffe. Det meste af dagen er der panini. Du kan også købe økologiske surdejsboller eller udse dig lidt sødt i kagemontren som fx. kanel- og kardemommesnurrer, romkugler samt croissanter. 

 

Drikkevarer

Det lokale vægtes meget højt hos Klubhæftets Kaffebar. Derfor er de økologiske kaffebønner ristet lokalt i Aarhus hos Bøgh & Larsen. Ud over kaffe i mange variationer findes Chai latte, varm chokolade, te, Ice Tea og soft drinks fra Mineralvandsfabrikken. 

 

Stemningen

På kaffebaren er der plads til alle. Her er en nede på jorden stemning og hygge. Betjeningen er rolig, imødekommende og venlig. Udover de daglige besøg af kaffetørstige aarhusianere fungerer kaffebaren om aftenen som mødested for byens foreningsliv. 

 

Prisniveau

Hos Klubhæftets Kaffebar holder de priserne nede. Morgenkomplet bestående af en bolle med pålæg, yoghurt med müsli, juice og en valgfri kaffe koster 65 kr., mens en enkelt bolle med smør står til 25 kr.. Prisen på kaffe er mellem 25 og 35 kr.. Det samme med teen og den varme chokolade. 

 

Senest opdateret: 06/03/2024 11:03