Åben nu
Lukker om 2t 26m

KOBA Baking Studio

Paradisgade 6C, 8000 Aarhus C

Åbningstider

  • Åben nu Lukker kl. 15:00
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

april åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
31.
Lukket
1.
Lukket
2.
Lukket
3.
Lukket
4.
09:00 - 15:00
5.
09:30 - 15:00
6.
Lukket
7.
Lukket
8.
Lukket
9.
Lukket
10.
Lukket
11.
09:00 - 15:00
12.
09:30 - 15:00
13.
Lukket
14.
Lukket
15.
Lukket
16.
Lukket
17.
Lukket
18.
09:00 - 15:00
19.
09:30 - 15:00
20.
Lukket
21.
Lukket
22.
Lukket
23.
Lukket
24.
Lukket
25.
09:00 - 15:00
26.
09:30 - 15:00
27.
Lukket
28.
Lukket
29.
Lukket
30.
Lukket
1.
Lukket
2.
09:00 - 15:00
3.
09:30 - 15:00
4.
Lukket

 

Aarhus’ vel nok mindste bageri ligger i en baggård i Paradisgade, og her tryller Márk Leboc og Csaba Pákozdi sig frem til bagværk med bæredygtigt fokus og kaffe af høj kvalitet.

 

KOBA Baking Studio er navnet, og selvom det ikke er mange kvadratmeter, de to venner har at gøre med i et gammelt vaskehus i baggården, er der hver fredag og lørdag kl. 9-15 åbent for afhentning, samt mulighed for at sidde og nyde de indkøbte godter. 

 

Hvad er det her for et sted?

Hvad der startede på hobbyplan og lidt brødudsalg på Ingerslevs Boulevard, er nu et ambitiøst projekt om at arbejde med overskudsvarer og bæredygtighed. Hos Koba kan man derfor heller ikke altid forvente det samme udvalg som ugen (eller dagen) før, da de netop søger at mindske spild og hjælpe lokalproducenter i Aarhus og omegn med at komme af med deres rester. Som eksempel indhentes der ofte bananklaser fra Echo Eatery i Badstuegade til kage, og har en bekendt fryseren fuld af blommer, bliver det brugt til marmelade til f.eks. fastelavnsboller. 

 

Selvom der er variation, oplyser de, at man altid kan forvente som minimum at få surdejsboller, evt. med ost, og et udvalg af typisk 3-4 kager. Desuden arbejdes der i skrivende stund (januar 2025) med at introducere landbrød til sortimentet. Det forlyder, at man er lige ved og næsten med den ønskede kvalitet. Også for melets vedkommende arbejder man lokalt og bruger bl.a. råvarer fra Vild Hvede på Fyn. 

 

Udover bagværk nørder de med kaffe, som er lokalt ristet fra Aoife Coffee i Ebeltoft, og tilbyder f.eks. V60 pours eller oolong te. 

 

 

Senest opdateret: 29/01/2025 11:01