Kupé

Europaplads 10, 8000 Aarhus C +45 42 90 52 97

Kupé, der ligger i forlængelse af spillestedet Train på Europaplads, er en natklub, der er kendt for deres store lokaler, dansegulvet og gode events. På Kupé er der et eksklusivt look, men her er plads til alle over 21 år, der vil holde en fest. Der er åbent fredag og lørdag fra klokken 22, og indtil de sidste gæster går hjem. 

 

Barkortet

Der er farverige drinks, kolde øl og eksklusiv vin og champagne at finde i barkortet. Det er almindeligt at købe en bordpakke. Så er du sikret et bord og kan selv dosere mængden af alkohol. Her køber du en flasker af enten vodka med mixere, shots eller bobler. Du kan også købe hele flasker ved ankomsten som Smirnoff, Gordons dry gin, Pampero especial rom eller Johnny Walker Red label whiskey.

 

Cocktails, øl og champagne

11 cocktails er der at vælge mellem. Her kan nævnes Pina Colada, Espresso Martini, Whiskey Sour eller Gin Hass. Carlsberg, Tuborg Classic og Kronenbourg Blanc er mulighederne, når tørsten skal slukkes med fadøl. Der er også diverse shots samt et pænt udvalg af Champagne. 

 

Atmosfæren

Der er gang i den på dansegulvet, i baren og rundt ved bordene. Stemningen er høj, og der festes på livet løs. Musikken i højtalerne er varieret og dansevenlig. Hver weekend er der arrangementer. Det kan være livemusik, særlige temaer eller hyldest til noget eller nogen. Bartenderne har styr på de forskellige cocktails og drinks og serverer med et smil.

 

Selskaber

Er I en større flok, der skal i byen, skal der fejres fødselsdag, eller venter en firmafest rundt om hjørnet, så står Kupé klar til at hjælpe med den perfekte fest. 

 

Prisniveau

Det er fair priser, de kører med hos Kupé. Skal der fadøl i glasset, kan det købes for 50 kr.. Er du til husets drink, står den til 60 kr., og en cocktail koster 80 kr., med mindre det skal være Long Island Icetea, som ligger i den dyre ende til 150 kr..

 

Senest opdateret: 08/02/2023 09:02