Lajmi – Coffee Roasters

Tordenskjoldsgade 34, 8200 Aarhus N 70 20 96 66

På Trøjborg finder du i en høj kælder den lille og hyggelige café og kaffebar ved navnet, Lajmi – Coffee Roasters. Her serverer de kaffe og hjemmebag fra stenovn. Her er fokus på økologi og de gode råvarer. 

 

Maden

Hos Lajmi laves fra bunden, og de stræber efter at være økologiske. Surdejsboller, ølandsbrød og rugbrød bages hver dag i eget mikrobageri. Her er tænkt over maden, kvaliteten og den hjemlige stemning.

 

Morgenbrættet serveres hele dagen. Den er med koldhævet surdejsbolle, Arla Unika Havgus, syltetøj, yoghurt med granola og sirup samt raw snackbar. 

 

Hele dagen brættet

Det populære bræt består af Arla Unika Havgus og Gammel Knas, to gange charcuterie, rejer i urtecreme, syltede rødløg, syltetøj, yoghurt med granola og sirup, chokocreme samt to slags brød. 

 

Toast og sandwich

Der er også fire slags toast i ølandsbrød eller rugbrød eller fem forskellige sandwich i baguette eller rugbrød. Er du vegetar eller veganer, er der også tænkt på jer.

 

Drikkevarer

I en kaffebar er der selvfølgelig et udvalg af forskellige kaffe, og der er kræset om brygningen. Derudover er der te, varm chokolade samt kolde drikke som Antons økologiske saft af hundrede procent rene naturprodukter samt øl. 

 

Stemningen hos Café Her og Der

Indretningen er enkel og hyggelig som i eget køkken. Her er klinker på væggene og en duft af friskbrygget kaffe og hjemmebag, der frister på disken. Møblementet er forskelligartet, og der er sofaer og stole, grønne planter og malerier samt billeder på væggene. Når solens stråler rammer Trøjborg, er der et par siddepladser udenfor, hvor der er hygget med grønne planter og lidt blomster. Betjeningen er nede på jorden og er medvirkende til den gode stemning. 

 

LÆS OGSÅ:

Fikumdik Kaffebar i den gamle Falck-station 

 

Senest opdateret: 17/03/2024 04:03