Lukket nu
Åben om 11t 24m

Mantü Dumplings

Frederiksgade 46, 8000 Aarhus C 93 93 88 79

Åbningstider

  • Lukket Åbent 11:30 - 22:00
Vis næste 7 dage Åbningstider hele året Luk åbningstiderne

juli åbningstider


Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
1.
Lukket
2.
11:30 - 21:30
3.
11:30 - 21:30
4.
11:30 - 21:30
5.
11:30 - 22:00
6.
11:30 - 22:00
7.
11:30 - 22:00
8.
Lukket
9.
11:30 - 21:30
10.
11:30 - 21:30
11.
11:30 - 21:30
12.
11:30 - 22:00
13.
11:30 - 22:00
14.
11:30 - 22:00
15.
Lukket
16.
11:30 - 21:30
17.
11:30 - 21:30
18.
11:30 - 21:30
19.
11:30 - 22:00
20.
11:30 - 22:00
21.
11:30 - 22:00
22.
Lukket
23.
11:30 - 21:30
24.
11:30 - 21:30
25.
11:30 - 21:30
26.
11:30 - 22:00
27.
11:30 - 22:00
28.
11:30 - 22:00
29.
Lukket
30.
11:30 - 21:30
31.
11:30 - 21:30
1.
11:30 - 21:30
2.
11:30 - 22:00
3.
11:30 - 22:00
4.
11:30 - 22:00

 

Når man nærmest er besat af dumplings og har en drøm om at vise andre, hvordan dumplings også kan så mange. Ja, så er der kun en ting at gøre; nemlig at åbne en dumplings-restaurant uden andre forstyrrende retter. Her er udelukkende dumplings på menukortet. 

 

Manden bag Mantü Dumplings er Abdul Massir Hakimzada. Han har i en længere periode nørdet med dumplings og vil gerne fortælle, hvordan de kan smage. Inspiration hos ham kommer fra hele verden, selvom han kommer fra Afghanistan. Familien kom til Danmark i 2006 fra Afghanistan, og allerede dengang hjalp Abdul sin far i familiens restaurant. Så erfaringen med restaurationsbranchen har han med fra barnsben og har altid haft en drøm om at få sin egen restaurant. 

 

Maden hos Mantü 

Dumplings er en nationalret i Afghanistan, hvor familien oprindeligt kommer fra. Nu vil Abdul vise aarhusianerne, hvor godt og spændende dumplings kan være, når de er lavet ordentligt.

 

Alt maden er frisklavet, håndlavede og ikke mindst velsmagende. Det er tre gode tegn. Modsat Gyoza, som vi kender fra de asiatiske restauranter, så har dumplings en lidt tykkere dej og en anden konsistens. Det gør noget ved smagen. 

 

Dumplings er alt andet lige et sundere alternativ til fastfood end pænt meget af det, vi ser i dag af hurtig mad. Mantü Dumplings sætter en ære i at lave deres fra bunden, og det kan smages. 

 

Konceptet er enkelt – du skal igennem tre trin

Først skal du vælge en type fyld. Dine muligheder inkluderer hakket oksekød, hakket kylling eller et vegetarisk fyld med porrer og kartofler.

 

Dernæst vælger du blandt en række hjemmelavede saucer. Mulighederne omfatter ostesauce, sød røget BBQ, teriyaki, karry, soja, mild chiliolie og cremet yoghurtsauce.

 

Afslutningsvis tilføjer du toppings efter eget valg. Det kan være gule linser, forårsløg, sesamfrø, koriander eller parmesanost.

 

Hvis nu man ikke har tid, eller kan overskue at skulle igennem de tre trin, så kan det være en eller flere af de seks anbefalinger, som Mantü Dumplings har lavet til os. Det giver god mening, da der er noget for de fleste. 

 

Læs også:

Den Flyvende Hane – et fransk-dansk inspireret spisested 

 

Senest opdateret: 03/06/2024 06:06