No.12

Frederiksgade 12, 8000 Aarhus C 22 45 09 09

I den livlige Frederiksgade ligger en lille takeaway ved navn No.12. Smukt ser det ud foran butikken, hvor blomster i alverdens farver tager imod kunderne. Kølemontren fanger øjet, da den bugner med farvestrålende salater, dyppelse og grønt. Her laver de mad lige til at tage med hjem eller på farten, og de har også blomster og gaveartikler. 

 

Maden

Menukortet er let overskueligt hos No. 12. Ikke mange valg skal foretages. Der er bowls, sandwich, samosa og dessert at vælge mellem. No. 12 har tænkt på de fleste. Her er noget for kødspisere, vegetarer og veganere. 

Tjek vores restaurant guide til Århus her:

Fire bowls fyldt med frisk salat og grønt samt enten tun, kylling, falafel eller vegetar. Alle serveres med en samosa enten med feta og spinat eller kylling. Til vegetaren er der Vegetar Bowl med bønner, kikærter, porrer, peberfrugt, bulgurboller med krydderier og couscous, grønkål, granatæbler, æbler, linser, persille, asparges, rødløg, tomater, rødbede, gulerødder, solsikke og chilihummus.  

 

Sandwich, sødt og lidt ekstra

De fire sandwich er med tun, laks, kylling eller falafel, og samosaerne kommer med soya kød, kylling, som vegetar eller med feta og spinat. Til bowls og sandwich kan der vælges ekstra dressing og fyld. Skal der lidt til dessert er der chokoladecookies eller Spangsberg flødebolle. Som ekstra tilbehør kan du tilføje falafel, groft brød, rischips med feta/porre dressing. 

 

Drikkevarer

Det er softdrinks, der kan bestilles hos No.12. De klassiske sodavand som Coca Cola, Pepsi og Faxe Kondi, men også flere slags Galvanina, Fritz Cola, Sports Cola, juice og Redbull er at finde. I køleskabet finder du også forskellige øl. 

 

Prisniveau

Priserne ligger, hvor alle kan være med. Bestiller du på deres hjemmeside, er der penge at spare. Sandwich har en enhedspris af 40 kr. (55 kr. i butikken), og en samosa står til 15 kr.. Vegetar Bowlen koster 55 kr. (70 kr. i butikken), og er den billigste af bowls, mens Falafel Bowl, der også indeholder kylling, koster 75 kr. (95 kr. i butikken). Der er ofte rabatter at finde på No. 12´s hjemmeside.

Her er vores oversigt og guide til sandwich i Aarhus

 

Senest opdateret: 29/09/2022 02:09