Nordbyens Køkken

Jordbrovej 5, 8200 Aarhus N. 86 10 31 33

På Jordbrovej ligger et lille køkken. Nordbyens Køkken er navnet. Det ser ikke ud af meget, men når man træder ind, fristes man med frisksmurt smørrebrød, frikadeller efter slagter Nielsens opskrift, steg, biksemad, svensk pølseret og dagens ret. Der er også et stort udvalg af sandwich, som smøres efter ønske. De lægger vægt på kvalitet, service og renlighed og tager imod kunderne med et smil. 

 

Maden hos Nordbyens Køkken

Udvalget af smørrebrød er stort. De fås i tre størrelser: Almindelig, large og luxus. Her er noget for de enhver smag. Vegetarerne kan sætte gaflen i kartoffelmaden, æg og rejer eller den lune fisk, mens kødspiserne kan se frem til frikadellen, flæskestegen, dyrlægens natmad eller rullepølsen.

 

Sandwich og retterne

Otte forskellige slags sandwich byder de på. Kylling/bacon, roastbeef eller tunsalat er nogle af mulighederne. Og så er der retterne. Her er biksemad, svensk pølseret, frikadeller med kartoffelsalat, pastasalat og der er altid dagens ret. 

 

Diverse

Der er også et udvalg af diverse, som består af alt fra franskbrød med ost, over medister til stjerneskud med to fiskefilet og laks. Skal der en menu til, er der tre forskellige at vælge mellem. 

 

Stemningen

Når du træder ind i den lille butik, fanges øjet af den store kølemontre fyldt med hjemmelavet mad og oppe fra loftet hænger det store menukort. Der er kun ganske få siddepladser indenfor. De fleste kommer nemlig efter smørrebrød til frokost og tager det med sig på vejen. Det er hyggeligt i butikken, og betjeningen er personlig og med et smil på læben. Et enkelt bord er opstillet ude foran, så du kan tage plads og nyde solen, hvis den er fremme.  

 

Prisniveau

Det er gode priser, de holder sig hos Nordbyens Køkken. Et almindeligt stykke smørrebrød koster 15 kr., mens luxusudgaven står til 35 kr.. Sandwich har en enhedspris på 49 kr., mens biksemad og svensk pølseret står til 49 kr.. Den dyreste ret er stjerneskuddet der koster 70 kr..

Tjek lige vores guide til spisesteder i Latinerkvarteret her:

Senest opdateret: 04/04/2024 12:04