Soya 2 i Vestergade

Vestergade 36, 8000 Aarhus C 86 16 83 68

​​I Vestergade ligger Soya 2. En japansk-kinesisk restaurant, hvor der er plads til alle. Sushibåndet, der kører med sushi og kolde retter, er omdrejningspunktet her. Men der er også forskellige asiatiske retter på menukortet, ligesom du kan bestille maden som takeaway. 

 

Maden

Menukortet er stort. Er det ikke running sushi, du går efter, er der også et pænt udvalg af sushi i menukortet, så det er bare med at gå i krig. Er det svært at vælge, er der hjælp at hente i kokkens udvalgte eller sushimenuerne, der har fra 6 stk. og op til 72 stk. i deres menuer. 

Se de andre som er med i Sushi Guide Aarhus her:

 

Running sushi

Sushibåndet kører med forskellige slags sushi og kolde retter. På bestillingssedlen kan du afkrydse dit valg af kød, grøntsager med videre og sætter den på en grøn tallerken på sushibåndet. Dermed er bestilling sendt. Let og enkelt. 

 

Der er også varme traditionelle japanske og kinesiske retter at vælge mellem. Retter med and, kylling, oksekød, rejer og svinemørbrad i forskellige saucer som sur-sød, østerssauce eller soyasauce. 

 

Koreansk B.B.Q

En hyggelig måde at være sammen omkring maden er koreansk B.B.Q. Her sidder du med venner og familie omkring bordet og steger selv dit kød på bordgrillen, der er placeret midt på bordet. Derefter dyppes kødet i en udvalgt sauce og kommer det ind i salat eller brød. Tilbehøret er brød, ris og små kolde koreanske retter. 

 

Vin/drikkevarer

Til asiatisk mad smager en asiatisk øl godt. Hos Soya har de Kirin og Asahi, der er japanske øl eller den thailandske øl, Singha. Der er også vin og sodavand. 

 

Stemningen

En meget uformel stemning rammer gæsterne, når de træder ind ad døren. Her er plads til alle; børn, unge og ældre. Running sushi fylder en del i restauranten, og bordene er placeret i forbindelse med den. Personale er af blandet nationalitet, søde, venlige og imødekommende. 

 

Prisniveau

Det er moderate priser. Running sushi til frokost koster 158 kr., og om aftenen skal du betale 218 kr.. Fredag og lørdag er det plus 20 kr.. Skal der mere til, kan du vælge B.B.Q og running sushi menu til 248 kr. og fri drikke af øl og vand i to timer til 98 kr.. De asiatiske retter koster mellem 108 og 128 kr..

 

Sushikurser

Ønsker du et kursus i at lave sushi, er der flere hold at melde sig til i løbet af året. 

 

LÆS OGSÅ:

Tjek lige caféen i Lynfabrikken i Vestergade her

Er du til italiensk, så tjek lige Basso ud

 

Senest opdateret: 30/10/2023 01:10