The Burgery på Ingerslevs Boulevard

Husker du The Burgery på Ingerslevs Boulevard?

 

I en lille foodtruck på Ingerslevs Boulevard i Aarhus solgte The Burgery burgere ud gennem et opslåede vindue i deres ombyggede varebil. Det var et ungt og energisk team, der stod bag street burgerjointen. De var på flere områder nytænkende, og de arbejdede løbende på at optimere konceptet og at forbedre kvaliteten af deres burgere. Det sagde de i hvert fald selv, men en del af de faste kunder havde svært ved at se udviklingen i deres burgere. The Burgery på Ingerslevs Boulevard lukkede og slukkede i sidst i 2022. Præcis hvornår ved vi ikke, da deres åbningstider var meget svingende og man vidste aldrig om de havde åbent eller der var lukket. 

 

Maden

Menukortet var enkelt. Det handlede om burgere. Der var ikke det store udvalg, men det kan også være et godt tegn. Burgerne hos The Burgery var med dansk frilandskvæg, paneret kyllingefilet eller med vegetar og vegansk bøf. 

 

Udvalget af burgere

Der var fem burgere at vælge mellem. Hamburger, cheeseburger, bacon cheeseburger, The burgery burger samt beyond veggie burger var mulighederne. I alle burgerne var der salat, rødløg, pickles og husets hjemmelavede dressing. Sidstnævnte skilte sig ud fra konkurrenterne. Råvarerne var efter sigende okay, men deres burgere lignede mange af kollegerne. Bollerne var i øvrigt ikke hjemmebagte.

 

To bøffer i burgeren?

Den største burger er The burgery burger. Den var med 2 x bøf, 2 x cheddarost, 2 x bacon. Vegetarburgeren var 100% plantebaseret uden gluten og soya. Bøfferne var ofte gennemstegte og tørre – også selvom man meget præcis bestilte dem rosa. Hvorfor de aldrig fik styr på det vides ikke, men vi spiste der fem gange og de ramte ikke en rosa og saftig bøf en eneste gang. Måske var de bare uheldige.

 

Snacks og tilbehør

Af ekstra tilbehør kunne der købes crispy fries og ekstra kød eller ost. Af dip var der chilimayo og garlic. Glutenfri boller kunne man også vælges for en merpris. Alt i alt fint nok, og en god måde at tjene lidt flere penge på. 

 

Menu og børneburger

Burgerne kan også købes som menuer. De kom så med fritter, drik og dip. Fritterne er de typiske, som kommer frosne i store poser. Der var intet unikt over dem. Børnene var der også tænkt på. Her kunne man vælge mellem bøf eller kylling, og dertil ketchup, salat og pickles.

 

Drikkevarer

Her var ikke det store udvalg, og valget skulle falde på Coca Cola eller Faxe Kondi. Desværre for alle de kunder, som gerne ville prøve noget andet end de store internationale sodavandsproducenter tilbyder. Men sådan var det, og resultatet var at flere af kunderne undgik 

 

Prisniveau

The Burgery havde moderate priser. Ikke dyre, men heller ikke billige. Det var ikke de største burgere, og dermed skal der ofte mere end en burger til at stille sulten. En almindelig burger med eller uden ost kostede 65 kr.. Skal der også bacon i, var prisen 75 kr. – og man kunne godt spise to af den slags. Snuppede man en hamburger menu med fritter, drik og dip var prisen 119 kr., mens den dyreste menu kostede 129 kr., hvilket var en okay pris – også selvom det “kun” er mad fra en foodtruck og ikke en restaurant eller café. Problemet var ikke priserne, men nok mere at burgerne ikke var specielt gode og veltilberedte. 

 

The Burgery på Ingerslevs Boulevard

The Burgery

 

LÆS OGSÅ:

Husker du Angus N’ Chicken House i Frederiks Allé?

Husker du PiLK på Klostertorvet? Drømmen af en fiskerestaurant og fiskebar