Angus N' Chicken House i Frederiks Allé

Husker du Angus N’ Chicken House i Frederiks Allé?

 

Angus N’ Chicken House var en lille takeaway-restaurant på Frederiks Allé, der havde den særlige fordel at holde åbent helt indtil kl. 2.00 hver dag. Selvom de markedsførte sig som specialister i grillede kyllinge, var det ironisk nok deres burgere, der fik mest opmærksomhed og ros fra kunderne. Dog var de til tider meget svingende i kvalitet.

 

Lokalet var ikke prangende eller stort, men det havde en okay hyggelig atmosfære og en solid stamkundekreds, der værdsatte maden og ikke mindst de sene åbningstider. Ejerskabet af denne lille perle var i hænderne på Ibrahim Omar og Mohammad Abdelkader, som også drev en anden mindre restaurant i Brabrand-området. Den har de efter sigende stadigvæk.

 

Maden

På madfronten tilbød Angus N’ Chicken House kyllinger, der var omhyggeligt tilberedt i et gasfyret rotisserie. Kyllingerne var kendt for deres størrelse og kødfylde. Kunderne havde mulighed for at personliggøre deres måltid ved at vælge mellem forskellige tilbehør som ris eller pomfritter, der blev serveret med hvidløgsmayo. Det er værd at bemærke, at en stor del af maden ikke var hjemmelavet, men det påvirkede ikke populariteten.

 

Kyllingen hos Angus N' Chicken House i Frederiks Allé

 

Burgerudvalget var alsidigt med syv forskellige typer at vælge imellem. Fem af disse var fremstillet af hakket Angus-kød, en kvægrace berømt for sin fremragende kødkvalitet og dybe smag. Derudover var der også en kyllingeburger og en vegetarburger, som begge havde deres egne tilhængere. Bøfferne var altid gennemstegte og ikke saftige og rosa som de burde være og som vi altid bestilte. Sådan var det. 

 

Cheeseburgeren fra Angus N' Chicken House

 

Som en nylig tilføjelse til deres allerede varierede menu, introducerede de en klassisk bøfsandwich. Denne var lavet i en old-school stil, komplet med rigelig sovs og løg. Dog var sovsen ikke hjemmelavet, og den var lidt sin egen. Selvom de også havde ruller med kebab eller falafel, var disse ikke hovedattraktionen og trak ikke de store folkemængder.

 

En bøfsandwich fra Angus N' Chicken House

 

Drikkevarer

Når det kom til drikkevarer, holdt de sig til de kendte og elskede mærker af sodavand. Dette var tilsyneladende præcis, hvad deres kundebase ønskede, og det skuffede sjældent. Alkohol var der ikke, desværre, da åbningstiderne indbød til en god øl. 

 

Prisniveauet hos Angus N’ Chicken House

På prissiden var Angus N’ Chicken House ret overkommelig. En halv kylling uden tilbehør blev prissat til 55 kr., og med tilbehør steg prisen til 85 kr. En Angus-burger kunne man få for 55 kr., og som en komplet menu var prisen 85 kr. Deres bøfsandwich kostede 70 kr., og for en 33 cl. sodavand skulle man slippe 15 kr. Priserne var både rimelige og konkurrencedygtige, og de afspejlede en god balance mellem pris og kvalitet, hvilket placerede dem i en mellemklasse inden for takeaway-markedet.

 

Udbringning

Angus N’ Chicken House leverede også maden, men det var ikke en succes, da den skreg om at blive spist varm. Det er næsten umuligt med varm og frisk mad som take away, desværre. Så de gange vi fik mad fra dem, var ikke godt. Det var koldt og ikke særlig spændende, og det var udelukkende de store udbringningtjenesters skyld. De tjener kassen på at bringe mad ud, og tilmed sørger de for at den varme mad bliver kold på turen.