FF

Åboulevarden 30, 8000 Aarhus C +45 87 32 14 44

Bare det, man skal lede efter restauranten, og at skiltene er ikke eksisterende, eller meget små, gør blot oplevelsen hos FF ved åen i Aarhus endnu større. Hvis spisestederne er skjulte, så er de foran 1-0 uanset, hvad de så end præsterer. FF er godt gemt, og er en “rigtig” madhule, som du let forelsker dig i.

 

Maden

Casual eating og social drinking er mottoet hos FF. Her er både delemad, og a la carte. Menukortet består af små enkle retter med stor smag, som kan deles ved bordet, så alle har mulighed for at få flere forskellige smagsoplevelser. Flotte, spændende serveringer. Fisk, kød, grøntsager tilberedt med smag og stor visualitet. 

 

Retterne fra menuen kan fås a la carte. Derudover er der charcuterie, tatar og Côte de Boeuf med fritter og béarnaise. 

 

Stemningen

Hyggelig og intim restaurant og loungebar i en smuk ældre bygning i en baggård. Der er integreret cocktailbar med professionelle bartendere. Lokalerne er indrettet med god stil, og alt interiør er håndplukket og særligt udvalgt. Moderne, med lækre møbler. Ret cool og afslappet atmosfære. Det er som om, du er i skjul her. Godt gemt. En hemmelig restaurant som er meget populær og klart et besøg værd. Også hvis du ikke finder den i første forsøg.

 

Prisniveau

Den lille menu koster 305 kr. og den store står til 395 kr.. A la carte koster fra 75 til 135 kr., med mindre det er Côte de Boeuf, som vælges efter vægt. Prisen på cocktails går fra 65 til 125 kroner. 

Senest opdateret: 15/06/2022 11:06