Kentucky Fried Chicken i Tilst

Blomstervej 2K, 8210 Aarhus V 70 27 27 01

Sammen med de store butikskæder i Tilst ligger store fastfoodkæder. Kentucky Fried Chicken bedre kendt som KFC er en af dem. Den berømte kyllingkæde er grundlagt af Colonel Sanders, og de serverer håndpaneret kylling. Når man taler om KFC, er det Buckets, man kommer til at tænke på. Kylling med “Secret Recipe” med 11 urter og krydderier. KFC har underskrevet Better Chicken Commitment (BCC), også kendt som European Chicken Commitment (ECC). Målet er at forbedre betingelserne for opdræt af kylling betydeligt.

 

Maden 

Hos Kentucky Fried Chicken er der meget at vælge mellem og noget for de fleste. Buckets, burgere, wraps, hot wings, salat og særlige børnemenuer. Kylling er naturligvis i overvægt, og det er 100% neutral kylling, der kommes i frituren. Alle kyllingeprodukterne håndpaneres i restauranten, inden de steges og serveres. Der er ikke meget hjemmelavet over maden her, men den er meget autentisk amerikansk. 

 

Tre slags kylling

Der er tre opskrifter til kyllingeprodukterne. Original Chicken med ’Secret Recipe’ der første gang blev serveret i 1940’erne. Så er der Crispy Chicken, der er double paneret med mild krydderi og god at dippe. Stykkerne er saftige og sprøde på samme tid. Og så er der Hot Chicken med chilikrydderiet, der giver et ekstra kick, uden at være overdøvende. 

 

Spring køen over

Vil du gøre det nemt for dig selv, er KFC Collect værd at prøve. Vælg din KFC restaurant, bestil maden til et bestemt tidspunkt, og hent maden.

 

Drikkevarer

Udvalget af sodavand består af Pepsi, Pepsi Max, 7-up og Mirinda Orange. Der er også Capri-Sonne, Kildevand og danskvand, ligesom du kan nyde en af de mange udgaver af kaffe. 

 

Prisniveau hos KFC i Tilst

Prismæssigt er der noget for enhver smag og det er ikke dyrt hos KFC. Du kan købe en basic crunch burger for 10 kr., og så kan du tage de større menuer og dermed betale mere. Buckets for one med 1 x kyllingestykke, 3 x filet bites, 1 x crispy og 1 stor pommes koster 69 kr.. En burger koster mellem 45 og 55 kr., og en burgermenu med burger, tilbehør og 0,4 drikke koster mellem 69 og 99 kr. afhængigt af, hvilken burger du vælger. Wrapmenu står til 75 kr., og er du til salat med kyllingefilet, er prisen 65 kr.. Børnemenuerne med burger eller kyllingestykker inkl. tilbehør og 0.3 L sodavand koster 39 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Guide til spisesteder på Aarhus Ø

Søger du en god pizza, så tjek her

K&C Sandwich i Mejlgade

Er du på udkig efter en frokostordning i Aarhus?

Senest opdateret: 05/02/2023 06:02