K&C Sandwich

Mejlgade 57 , 8000 Aarhus C 42 55 33 86

K&C Sandwich i Aarhus er en ny konceptbutik i Kylling & Co familien beliggende i Mejlgade. De vil gerne være et sundt alternativ til den ellers traditionelle fastfood. Maden er perfekt til dit frokost- eller aftensmåltid. Caféen drives af Rikke Lykke Kor og har åbent alle ugens dage. 

 

Maden

Udvalget er pænt stort, og der lægges op til, at man selv sammensætter sin mad. Det er de velkendte sandwiches og en stor salatbar, de byder på hos K&C Sandwich. Herudover er der også tortillas, kyllingespyd og kaffe to go. Menukortet varierer afhængigt af sæsonen. Til jul finder du fx. en julesandwich med kamsteg, sprøde svær og rødkål. 

 

Sandwich

Du sammensætter selv din sandwich. I alle sandwich er der mayo, salat, tomat og agurk. Først skal der vælges brød. Her er der lyst eller groft baguette, chili-cheddar bagel, grødbaguette, chilistykke eller groft rugstykke. Af protein er udvalget bl.a. kylling, skinke, kebab, pulled pork, mexicansk krydret oksekød, tun, laks eller falafel. 

 

Varme retter

Der er også spicy tortilla med valgfri protein, icebergsalat, tomat, agurk, peberfrugt, jalapeños, rødløg, smeltet cheddarost, salsa og cremefraiche dressing eller to forskellige bowls med enten spicy kylling eller tex mex oksekød. Af varme retter finder du risretter som chili con carne, red curry eller butter chicken.

 

Drikkevarer

Til at slukke tørsten, er der sodavand som Pepsi, Faxe Kondi og Nikoline appelsin. Der er også juicer, saft, Cocio samt energidrikke. Er du til en varm kop kaffe, er der både filterkaffe, americano og latte. 

 

Arrangement 

Skal du holde en større frokost, står K&C Sandwich klar med salater som spidskålssalat, italiensk pastasalat eller kartoffelsalat. Der kan også bestilles sandwich til større arrangementer. 

 

Prisniveauet hos K&C Sandwich

Hos K&C Sandwich holder de fair priser. Her er sandwich til mellem 54 og 64 kr. afhængigt af, hvilket brød du ønsker. En menu med drikkevarer koster 84 kr.. Er du til tortilla, er prisen 54 kr., bowls koster 84 kr., og en varm ret står til 99 kr..

 

LÆS OGSÅ:

Bánh Mì Bandits hos Aarhus Street Food

Byens Bagel i Nørregade

 

Senest opdateret: 12/02/2024 10:02